Свято дитинства та дитячих усмішок

Вівторок, 06 червня 2017, 17:10
Свято дитинства та дитячих усмішок. В Хмельницькому напередодні відбулося масштабне свято, присвячене до дня захисту дітей. Традиційно - розваги, конкурси та подарунки організувала для малечі медіа корпорація «RIA» та численні спонсори і партнери. Як запевняють батьки та малеча, такого дійства вже давно не було.
Усміхнені та щасливі обличчя дітвори, ціла купа розваг, веселих конкурсів та подарунків. Днями медіа корпорація «RIA», спонсори та партнери влаштували для маленьких хмельничан безліч позитивних емоцій, які запам’ятаються на все літо. Такий захід організатори проводять не вперше, та, запевняють, не востаннє.
Аби втілити в життя задумане, та зробити таке свято, яке дійсно б запам’яталося і маленьким містянам, і гостям обласного центру, не обійшлося без величезної плеяди партнерів та спонсорів.
Проведення такого заходу кожного року випадає на день захисту дітей. Тому саме малечі тут було найбільше. Дітки мали змогу виступити із сцени та продемонструвати свої вокальні та танцювальні номери. А ще чи не кожен малюк міг взяти участь у конкурсах. За перемогу нагороджувалися солодощами. Батьки кажуть, дійство вдалося на славу.
А ще малеча могла посидіти, сфотографуватися та навіть посигналити із крісла справжнього поліцейського авто. Разом з тим полісмени навчали дітвору правилам дорожнього руху.
Після такого свята діти точно проведуть літні канікули в гарному гуморі та з хорошими спогадами. А в новому навчальному році будуть дивувати своїх батьків новими злетами.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54