«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп»

Четвер, 08 червня 2017, 12:53
07 червня 2017 року обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів спортивно - масовий захід у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» серед дітей та підлітків спортивно – оздоровчого табору «Олімп». У програмі спортивно – масового заходу: змагання "Веселі старти" та дартс. Участь взяли близько 100 дітей.
Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей.
Призерами «Веселих стартів» стали команди: І місце – команда «Чемпіони» ІІ місце - команда «Кисіль», ІІІ місце – команда «Орли».
У змаганнях з дартсу серед дівчат І місце посіла Мельничук Поліна, ІІ місце – Партасюк Тетяна, ІІІ місце – Куцепалова Карина; серед юнаків І місце – Присяжний Данило, ІІ місце – Копачинський Іван, ІІІ місце – Хохлов Єгор. Призери "Веселих стартів" та з дартсу нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх".
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54