Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією

П'ятниця, 09 червня 2017, 11:29
Чиновник заплатить 3400 гривень штрафу.
Голову Летичівської районної ради суд визнав винним у порушенні вимог антикорупційного законодавства в частині запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. У прокуратурі області повідомляють, що чиновник на сесії райради поставив на голосування рішення про своє преміювання.
“У березні 2016 року під час засідання сесії районної ради поставив на голосування рішення про своє преміювання, при цьому про наявність реального конфлікту інтересів сесію ради не повідомив. Окрім цього, правопорушник прийняв участь у голосуванні за вказане рішення, проголосувавши позитивно. За результатами розгляду матеріалів справи про адміністративне правопорушення, суд першої інстанції, посилаючись на відсутність складу правопорушення, провадження у справі закрив. Прокуратура це рішення оскаржила”, - йдеться у повідомлені.
За результатами розгляду апеляційної скарги прокурора чиновника визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених частинами 1, 2 статті 172-7 КУпАП, з накладенням адміністративного стягнення у виді 3400 гривень штрафу. Постанова суду є остаточною та оскарженню не підлягає.
Є
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54