Боротьба громади за відстояння своєї думки на Волочищині триває

П'ятниця, 16 травня 2014, 14:38
Керівника району на порозі адміністрації знову перестріли люди. Місцеві мешканці таким чином вкотре демонструють своє неприйняття новопризначеного очільника. Алім Міщук, після свого призначення 30 квітня так і не налаштував діалогу з жителями району.
Під стінами адміністрації у Волочиську знову людно. Активісти почули, що сюди намагається потрапити Алім Міщук, тож миттєво самоорганізувалися. Їх обурює, що їх думка досі проігнорована.
З часу свого призначення непризнаний людьми керівник у владне крісло так і не сів. З місцевою громадою домовлятися не планую. Натомість, каже, що боротися за посаду буде силою.
Прийшли під стіни РДА і прихильники нового керівника. Представлятися на камеру відмовляються, які казати звідки вони. Кажуть, це їм робити заборонили. Хто не уточняють і гнуть свою лінію.
Своє звернення з проханням звільнити Аліма Міщука з посади мешканці району надіслали губернатору ще 7 квітня. Леонід Прус так і не зволив приїхати у Волочиськ, аби поспілкуватися з громадою.
Тримати відповідь перед людьми натомість приїхав перший заступник голови ОДА Олександр Симчишин. Каже , влада не зацікавлена у силовому вирішенні конфлікту і готова до діалогу, аби врахувати всі точки зору.
Силові методи у цій ситуації і не знадобилися. Позачергова сесія Волочиської районної ради висловила Аліму Міщуку недовіру майже одноголосно.

Новина дня

На Хмельниччині вже обробили 100% протоколів. Лідирує Порошенко Підрахунок голосів виборів триває. Станом на 14:00 27 травня у ТВО №190, до якого належить Хмельницький, опрацьовано 100% протоколів.

Останні новини

13:23
На Хрещатику демонтували кілька наметів, але Майдан поки не розходиться Вночі кілька намет... 
13:22
Кордон з Росією не закриватимуть - Литвин Влада України найближчим часом прийме рішення про істотне посилення східног... 
13:22
ЄС дав Україні грошей і відклав санкції проти Росії Глави держав і урядів країн ЄС погодили програму фіндопо... 
12:15
У Красилівському районі блискавка влучила у храм Московського патріархату Церкву рятув... 
11:07
На Москву треба далі тиснути - Туск Євросоюз має й надалі тиснути на Росію, щоб вона припинила посилати в Україну своїх сол... 
09:15
Обама привітав Порошенка. Вони домовилися про зустріч Президент США Барак Обама привітав Петра Порошенка ... 
09:11
Лідери ЄС закликають всіх визнати результати президентських виборів в Україні Лідер... 
09:05
На Майдані почали згортати намети На Майдані Незалежності в Києві почали добровільно згортати намети.... 

Ексклюзив

Позиція
  Керівник обласного осередку КВУ Юрій Ануфрієв про перебіг голосування на Хмельниччині...
26.05.2014 15:48
Агросвіт
  Програма про аграрне життя нашого краю. Випуск від 25 травня
26.05.2014 14:35
На межі
  Програма про надзвичайні новини Хмельниччини. Випуск від 21 травня
22.05.2014 13:45
Національні самородки
  Про прикраси з бісеру
20.05.2014 15:46