2 роки без Кузьми – концерт пам’яті співака у Хмельницькому

Четвер, 02 лютого 2017, 15:38
Два роки після смерті Кузьми – у Хмельницькому волонтери влаштували вечір пам’яті.
2 лютого минає два роки з дня трагічної загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. В пам’ять про співака друзі та волонтери влаштували в Хмельницькому благодійний концерт. Виручені кошти підуть на лікування 11 – річного волонтера та прихильника творчості співака Артема Харченка.
Він живе у піснях. 2-го лютого минає два роки з дня трагічної загибелі лідера гурту «Скрябін» - Андрія Кузьменка. Волонтери та друзі влаштували в обласному центрі вечір пам’яті. Подія мала і благородну мету – усі зібрані на концерті кошти підуть на лікування 11-річного Артема Харченка. Хлопчик страждає на важку недугу, та, незважаючи на це, співає пісні, зокрема, і гурту «Скрябін».
  
Два роки, як Кузьма живе лише у своїх невмирущих піснях. Смерть співака стала справжнім ударом для близьких, друзів та прихильників. Його хіти переспівували безліч музикантів. Один з них - «Мовчати», виконав муніципальний камерний хор на 40-ий день після смерті виконавця.
Концерт пам’яті влаштували волонтери та друзі співака на підтримку молодого волонтера Артема Харченка. Зараз хлопчик бореться з важкою недугою, тож усі кошти від концерту та благодійного аукціону підуть на його лікування. Як зізнався Артемко, познайомився з артистом на концерті більше 3 трьох років тому. Відтоді на гітарі виконує і його пісні.
У концертній залі – жодного вільного місця. Одразу декілька поколінь прийшли послухати пісні Андрія Кузьменка, котрі виконували подільські артисти.
Цього дня зі сцени лунали дорослі пісні Кузьми у виконанні молодого музиканта, який мужньо бореться з хворобою та не розлучається з музикою.
Волонтери Хмельниччини об’єднали зусилля, щоб врятувати життя маленькому співаку. Артемко не раз виконував пісні для військових. Сам Кузьма активно допомагав армії, тож його благодійний фонд долучився до акції.
Легкі мелодії, прості слова та глибокий зміст пісень Андрія Кузьменка залишають слід у душі кожного, хто хоча б раз їх послухав. А сам співак житиме вічно у серцях мільйонів шанувальників.
Loading...

Новина дня

Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську.

Останні новини

17:02
Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальни... 
13:46
Заяву на шлюб прийматимуть онлайн ще в дев’яти районах області Загалом учасниками цього проекту є... 
12:41
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
10:45
Рух дорогами Хмельниччини призупинили через ожеледицю Починаючи з 5 години ранку фури і автобуси доро... 
09:57
На території Меджибізької фортеці відтворять бій під Крутами Усіх охочих запрошують на історичну р... 
17:55
У 2014-му – їх вигнала з дому війна, а у 2017-му – високі тарифи на комуналку У Хмельницькому сім*... 
12:49
З Хмельницької області в навчальні центри відправили перших 206 контрактників Триває в... 
11:44
Хмельницька поліція влаштувала "облаву" на автокрадіїв-рецидивістів У ході проведених обшу... 

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.02.2017 12:41
Тележурнал Відродження. Випуск № 49
  
03.02.2017 11:42
Тележурнал Відродження. Випуск № 48
  
02.02.2017 14:24
Досить! Запис прямого ефіру від 1 лютого
  Гість студії - Валерій Онісьєв - начальник Хмельницького відділу поліції....
02.02.2017 09:59