Екоосвіта – зі шкільної парти

Четвер, 16 березня 2017, 17:13
Екоосвіта – зі шкільної парти. В Хмельницькій ЗОШ № 13 учні розробляють винаходи для збереження довкілля. Завдяки такій активній позиції молоді активісти стали учасниками всеукраїнського проекту.
З квітня минулого року ця школа стала займатися розробкою винаходів для збереження довкілля. Так тут з’явився паперожер та пластикоїд. Химерні створіння допомагають не лише зберігати довкілля, а й на виручені від реалізації сировини кошти працювати над новими досягненнями.
Екологічна освіта – не лише в стінах навчального закладу. Школярі й поза заняттями намагаються своїми вчинками показати – любити природу та зберегти екосистему можна повсякденними хорошими справами.
 
Аби навчати еко-культурі підростаюче покоління у школі впроваджується проект «Еко-Я». Сюди кожен бажаючий може принести використані батарейки чи пластикові кришечки.
Унікальність цього навчального закладу в тому, що це єдиний учасник нашого обласного центру Всеукраїнського екологічного проекту. Всього ж 150 дітей з 5 міст нашої країни мають ідеї та бажання захистити довкілля.
Екоосвіта – це основа школи майбутнього. В цьому переконані волонтери, що цими днями працюють у Хмельницькому.
В подальшому молоді екологи планують започаткувати в обласному центрі креативний суботник. А ще мають ідеї з облаштування молодіжного парку.
Loading...

Новина дня

Сесія міської ради Нові вікна у навчальних закладах та автономні тролейбуси. Депутати на черговій сесії міської ради прийняли зміни до бюджету. Тож гроші підуть і на медицину, і на освіту. А ще в Хмельницькому можуть з’явитися велодоріжки – відповідну програму ухвалили у сесійній залі.

Останні новини

18:27
Сесія міської ради Нові вікна у навчальних закладах та автономні тролейбуси. Депутати на черговій сесії міської ради прийняли зміни до ... 
16:24
Оголошено прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка Державн... 
11:39
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
18:04
Рейдерство чи копання під голову - непорозуміння по-старосинявськи Рейдерство чи звичайна ціка... 
09:59
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:16
Правоохоронці Хмельниччини затримали молодика, який нахабно обікрав власних роботодавців  
14:47
Новопризначений начальник хмельницьких ЖЕКів показав, як вигладатимуть фонтани у місті  
13:36
Хмельницькі антимонопольники зацікавилися "оборудкою" зі шкільними автобусами На... 

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 19 березня
  Реакція на розгін блокади, перше свято добровольця та як не стати жертвою недо...
22.03.2017 12:25
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
22.03.2017 11:39
Момент Істини. Ефір від 21 березня
  Гість студії - Степан Кушнір - голова Молодіжного клубу розвитку...
22.03.2017 10:47
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №18
  
22.03.2017 09:59