У Волочиському районі продовжують впроваджувати інноваційні технології та сучасні методи лікування

П'ятниця, 14 квітня 2017, 16:06
Так у центральній районній лікарні нещодавно розпочали практикувати безцементне ендопротезування. Дбають і про комфорт пацієнтів, щороку удосконалюючи матеріально технічну базу.
Два роки тому у Волочиській центральній районній лікарні почали практикувати ендопротезування кульшових суглобів. Тамара Пилипчук приїхала з Теофіпольського району. Уже багато років жінка хворіє на коксартроз. Декілька днів тому їй замінили уже другий суглоб.
Загалом, шанс стати на ноги отримали близько 50 жителів не лише Волочиського, а й сусідніх районів. Лікарі-травматологи говорять, ендопротезування - єдиний метод лікування захворювань опорно-рухового апарату.
 
Наразі лікарі травматологи Волочиської центральної районної лікарні практикують і безцементне ендопротезування. Передувало впровадженню нової методики, навчання місцевих лікарів у Запорізьких колег.
На жаль, фінансування медичних закладів сьогодні бажає кращого. Тому, такі інновації тут впроваджують завдяки благодійникам, говорить головний лікар Віктор Чубар.
Завдяки В’ячеславу Богуслаєву у пологовому відділенні повністю перекрили дах. Також за його сприяння надали увесь необхідний інструментарій для ендопротезування. Активно допомагає медичні установі і народний депутат України Сергій Лабазюк, щороку за його підтримки тут удосконалюють відділення, на сьогодні вже капітально відремонтовані хірургія та терапія. Зараз тривають роботи у відділені патології вагітних.
Загальна вартість проведення таких робіт – 420 тис. грн., 300 з яких надав нардеп.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04