Форум економічного розвитку Хмельницького відбудеться в обласному центрі

Вівторок, 25 квітня 2017, 19:29
Об’єднати підприємців та інвесторів у баченні спільного майбутнього міста. Донести до бізнес-спільноти міста інформацію про нові доступні можливості, що покращать бізнес - клімат міста. Надихнути інноваційно та покращити підприємницький дух. Це основні цілі форуму економічного розвитку Хмельницького, який відбудеться 27 квітня. У Форумі візьмуть участь підприємці та громадські активісти міста й області, представники іноземного бізнесу, міжнародних організацій, мери міст-побратимів Хмельницького, посли іноземних країн в Україні, а також усі, хто зацікавлений у кращому майбутньому міста.
Перший форум економічного розвитку Хмельницького відбудеться в місті 27 квітня. Організатори кажуть, очікують понад 700 відвідувачів, а це підприємці, інвестори та люди зацікавлені у розвитку нашого міста.
Під час форуму підприємці міста матимуть змогу поспілкуватись між собою та послухати історії успішних бізнесменів світового рівня. Міський голова представить 10 інвестиційних проектів, які зможуть зробити місто кращим.
Під час форуму відбуватиметься спілкування в кількох дискусійних панелях. Одна з панелей стосується аграрної сфери, інша – легкої промисловості і третя – «креативна економіка». Форум проходитиме у форматі TED – конференції.
На форум запросили 11 доповідачів з різних країн світу, які мають великий досвід та представляють спектри бізнесу, інвестицій та громадських засад міста. Тож відбудеться Перший щорічний Форум економічного розвитку міста Хмельницького 27 квітня о 9.30 в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Початок реєстрації учасників – о 8.00.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Останні новини

17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  
10:49
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:43
Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів  
15:37
Трагедія у прикордонній академії Трагедія в навчальному закладі. Другого травня в спортивному залі Національної академії ... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04