«Моя сім'я - моя країна»

Понеділок, 29 травня 2017, 17:37
Традиційно до міжнародного дня захисту дітей за ініціативи та повного сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка відбувся фінал традиційного, творчого конкурсу «Моя сім’я – моя країни». Свої роботи діти розпочали приносити до громадських приймалень ще з березня місяця. Охочих прийняти участь у конкурсі виявилося близько півтисячі. Вони змагалися у трьох вікових категоріях. Переможці у подарунок отримали планшети, мобільні телефони та МП3- плеєри, а учасники заохочувальні призи.
28 травня традиційно у Хмельницькому відбулося свято дитинства. На території 28 школи пройшов фінал конкурсу «Моя сім'я – моя країна». Діти із усього Хмельницького району та міста впродовж трьох місяців готували свої малюнки про родину та рідну країну. Охочих прийняти участь, цього року виявилося близько півтисячі.
Організатори дійства не забули і про тих, хто відзначився на обласних олімпіадах - до міжнародного дня захисту дітей переможці отримали почесні нагороди за свої досягнення у навчанні. Від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» отримали сертифікати на поїздку до Львова і незабутній відпочинок у тамтешньому аквапарку.
Діти до конкурсу «Моя сім’я – моя країна» готували малюнки власних родин. Також були присутні роботи патріотичного характеру. Кожен використовував різні техніки малювання та кольори. Роботи оцінювалися у трьох вікових категоріях, а переможці у подарунок отримали планшети, мобільні телефони, МП3-плеєри та сертифікати на відпочинок у Хмельницькому аквапарку.
Після святкового концерту усі присутні могли побавитися на безкоштовних батутах та поласувати солодощами. Організатори зазначають, конкурс продовжуватимуть і у наступному році, адже очікують ще більше цікавих малюнків. Вже 1 червня свято дитинства та творчості відбудеться і у Волочиську на головній площі міста.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54