Народний аматорський хор «Надвечіря» відзначив своє 18-річчя

Середа, 31 травня 2017, 16:18
Квіти, овації та повна зала глядачів. Аматорський хор «Надвечір’я» відзначив своє 18-річчя звітним концертом. За роки невтомної праці колектив здобув звання народного, став переможцем першого всеукраїнського фестивалю хорового співу. Своїми творчими успіхами та надбаннями хористи вкотре вирішили поділитись і з хмельничанами.
85-ти річна Ольга Федорівна Смучок співає у хорі з дня його створення. Говорить, своє життя без пісні не уявляє. На репетиції збираються кілька разів на тиждень. Щоразу, крім відточення хорової майстерності, діляться своїми радощами та проблемами, допомагають одне одному і словом, і ділом. 18 років - не малий термін. За цей час стали однієї великою родиною.
 
Хор «Надвечір’я» став першим аматорським колективом у місті Хмельницькому. За роки невтомної клопіткої праці він здобув звання народного. Неодноразово був лауреатом та дипломантом різних конкурсів та фестивалів. Найголовніше досягнення, це високомайстерне виконання композицій людьми, які не мають музичної освіти.
Багато пісень для цього колективу написав хмельницький поет-пісняр Микола Дорожко. Працюючи з такими людьми, хочеться жити та творити, а під час їхніх концертів вкотре переконуєшся, що українська пісня – це душа нашого народу, яка житиме вічно, зазначає поет.
Майже 2 години звітного концерту минули швидко. Хмельничани мали змогу зануритись в українську культуру та насолодитись неймовірним виконанням. Тому свого захоплення та емоцій не стримували.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54