Веломарафон у Ярмолинцях

Четвер, 01 червня 2017, 14:57
Бібліотекарі на колесах. На Ярмолинеччині працівники культури району пересіли на велосипеди. Таким чином активісти збирали гроші на лікування колеги, що бореться з важкою хворобою.
У Ярмолинцях - незвична нарада культурних працівників. Більшість – у вишиванках та зі своїми двоколісними помічниками. Так бібліотекарі та методисти намагаються допомогти своїй колезі, котра бореться з хворобою.
Колону працівників культури супроводжував поліцейський патруль, а водії підтримували велосипедистів, подаючи сигнал. Бібліотекарі тиснуть на педалі – гарна погода та благородна мета посприяли тому, аби транспортний відрізок від райцентру до села Правдівки був подоланий.
Невеличний відпочинок перед останнім ривком. Адже шлях культпрацівників лежить до Шарівки. Минулоріч подібний марафон приймала Ясенівка – тоді гроші ярмолинчани збирали для атовця. Цього ж разу охочих людині, що потребує допомоги знову назбиралося вдосталь.
І ось останні кілометри по сільській трасі – і учасників марафону зустрічає Шарівка. Саме для них - коротенька візитівка села. Тут і музей духових інструментів, і музей історії. Останній почали створювати ще зі здобуттям Україною незалежності.
Учасники благодійного марафону одразу потрапили на свято сільських талантів. Місцева музична школа влаштувала звітний концерт. Співала і Оксана Купріян – своїм чудовим голосом та власною піснею жінка вразила зал. Саме для неї колеги влаштували збір коштів.
Демонстрували свої вміння і учні школи – вокальні та інструментальні номери дітей отримали визнання на багатьох конкурс обласного рівня. Серед обдарованих - і Аліна Коростильова. Дівчинка має багато нагород та не мислить своє майбутнє без сцени.
І таких обдарованих дітей на Ярмолинеччині немало. А вчителі плекають молоді таланти, аби вони радували успіхами батьків та прославляли рідну землю.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54