Сто тисяч – на проект. Вирішення проблем хмельничан фінансуватимуть канадці

Сто тисяч – за ідею. Хмельничанам для вирішення певної проблеми пропонують отримати грант. Для цього потрібно окреслити проблему та розробити алгоритм її вирішення. Успішний проект профінансують канадці.

Претендувати на грант можуть далеко не усі, так участь передбачена тільки для некомерційних організацій. Є вимоги і до самого проекту. Основний критерій для його прийнятності – відображення партнерських відносин між поліцією та громадянами.

Отримати грантові кошти на ідею захотіли більше десятка громадських організацій та ініціатив. У кожної з них – своє бачення проблем міста та шляхів їх вирішення.

Насправді грантові проекти можуть охоплювати не лише громадську безпеку чи дорожній рух. Не менш потрібні вони і у співпраці з дитсадками, школами та іншими навчальними закладами.

Отже, подати ідею на конкурс можна до 7-го березня. А вже на початку квітня інноваційний фонд з питань взаємодії поліції та громади обере найкращу.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Поділля» проти «Ниви»: підготовка до відновлення сезону

У Хмельницькому «Поділля» зіграло товариський матч проти вінницької «Ниви». Фактично такі міжсезонні товарняки показують наскільки ...