15 км образи: 11-річний школяр втік із дому через знущання однокласників

15 км пішки. Таким чином 11-річний Роман Гута втік із дому. Хлопчик не так давно переїхав – із Терешок Красилівського району до Теофіполя. Тут вступив до єдиної у райцентрі гімназії. До неї, власне, одного дня просто-напросто не прийшов. Дитина обійшла навчальний заклад і попрямувала в село. Напівдорозі до пункту призначення його запримітив небайдужий водій.

Сергій Данилюк, після того як розпитав в дитини куди і для чого прямує, твердо вирішив – буде телефонувати в поліцію. Адже хлопець зізнався, про його похід на батьківщину ніхто – ані сном, ні духом. Зважаючи на це, спершу подзвонив на «102», а потім сам і повіз Романа у відділок.

В школі копам суперечать. Кажуть, про те, що учень не прийшов на уроки знали. Класний керівник переконує, лишень запримітила відсутність дитини – одразу потелефонувала матері.

Чому дитина пройшла повз навчальний заклад, тут, переконують, не розуміють. Кажуть, в Романа ані з навчанням, ані з однокласниками проблем не було.

Сам же Роман розповідає, подався в мандри, бо діти його ображали.

Роман додає, однокласники неодноразово натякали, таким як він в гімназії не місце.

Хлопчик каже, в грубій формі із ним спілкувалися тоді, коли вчителі не бачать. Відтак на педагогів зла не тримає. Мама ж у всьому винуватить себе. Пані Валентина розповідає, син не раз жалівся на однокласників. Додає, тоді його словам значення чомусь не придала.

Після того, що сталося, каже жінка, не зволікаючи, перевела дитину до іншої школи. Роман не приховує, там вже знайшов друзів. Ситуацію із гімназією воліє забути і щиро дякує водію, котрий його повернув додому.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Чужих дітей не буває»Ч.2. На боржників аліментів чекають нові санкції

Сто два мільйони гривень за вісім місяців вдалося стягнути Виконавчій службі Хмельниччини із боржників аліментів. ...