Кількість відвідувачів зросла на третину… У Старокостянтинівському територіальному сервісному центрі МВС перша річниця

Пан Андрій у Старокостянтинівському сервісному центрі МВС не вперше. Реєстрація транспортного засобу чи заміна посвідчення водія – житель Теофіпольського району обирає саме цю установу.

Коли ж доводиться чекати, то в центрі це зробити можна із комфортом – черга електрона, тож клієнт не пропустить свого номера, який оголошують у залі. Через спеціальний термінал треба обрати послугу, яку клієнт хоче отримати в тер центрі, а коли черга підійде, звернутися до адміністратора, який надає саме ту чи іншу послугу. До прикладу пані Оксана переважно займається реєстрацією трансзасобів.

Людей – багато, та до кожного потрібно знайти свій підхід. Тому, крім знання своєї справи необхідно володіти й навичками психології.

Завдяки роботі працівників і зміні в обслуговувані значно зросла кількість клієнтів. Так порівняно і 2016-им їхня кількість збільшилася на тридцять відсотків.

Якщо темпи не знизяться, до кінця року планують поповнити міську казну на вісімсот тисяч гривень. Гроші отримують від надання кількох десятків послуг, найпопулярніша тут  – видача довідки про несудимість. Втім, не всі виходять із тер центру задоволеними: тут фіксують перебиті номери.

Цьогоріч таких автомобілів виявили лише два.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Хмельницькі школярі повертаються з перемогами після Всеукраїнської олімпіади

Учнівська олімпіада – одна із найвагоміших подій у житті шкільного колективу. Діти, які кожну вільну ...