Повторили досягнення 22-річної давності. Хмельничани стали чемпіонами України з пішохідного туризму

Ілля Домбровський у чемпіонату України з пішохідного туризму участь брав вперше. У дебютних змаганнях, зізнається юнак, дуже хвилювався і для команди хотів зробити якнайбільше.

Та перемога далася не лише завдяки командній роботі, левова частка успіху – наполегливі тренування. Без того багажу підготовки та тренерських настанов, каже капітан команди Влада Бойко, перемогти було б набагато важче.

Самі змагання проходили на трьох типах дистанцій – командна та особиста смуги перешкод, а також крос-похід на 7 кілометрів. На усіх відрізках турніру хмельницькі школярі були одними з кращих.

Фактично хмельницькі спортсмени повторили досягнення 22-річної давності, бо ж на найвищу сходинку турніру наша команда підіймалася ще у далекому 1996-му. Те, що цьогоріч завоювали титул найкращих у пішохідному туризмі, зізнаються, не вірили до останньої хвилини. Трішки оговтуватися від неймовірної перемоги почали вже після офіційного нагородження.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Чорнобильців поменшає: в Україні стартує кампанія із заміни посвідчень – нове отримає не кожен

В Україні набрала чинності постанова Кабміну, відповідно до якої чорнобильцям замінять посвідчення. Під неї потрапляють ...