У Кам’янці-Подільському відкриття туристичного сезону

П'ятниця, 19 квітня 2013, 11:09
Традиційно в квітні Хмельниччина офіційно відкриває туристичний сезон. Організатори обіцяють насичену та цікаву програму святкування. Дійство триватиме з 19 по 21 квітня
Кам’янець-Подільський радо вітатає місцевих жителів та гостей міста на відкритті щорічного туристичного сезону.
«Маючи за мету зробити широку рекламну акцію туристичного потенціалу, організатори планують зібрати в місті на туристичній виставці експонентів із Луцька, Тернополя, Збаража, Хотина, Меджибожа, Самчиків під час презентації фортець і замків під назвою «Перлини Західної України», зробити презентаційний майданчик «Подільське намисто» від районів Хмельниччини, організувати містечко майстрів народних ремесел, презентацію видавництв туристичної і краєзнавчої продукції», - розповіла заступник директора департаменту гуманітарної політики-начальник управління культури та туризму Кам’янець-Подільської міської ради Ольга Чорнобиль.
Туристів і жителів міста запрошують на відкриття нових туристичних продуктів, виставок унікальних колекцій та гідротехнічних споруд ХV-XIXст».


 У день офіційного відкриття туристичного сезону - 20 квітня - площа Польський ринок наповниться учасниками параду оркестрів духової музики. Тут також пройде молодіжне танцювальне шоу «Plaza DENZ-Ратуша», під час якого понад 500 юнаків та дівчат вітатимуть присутніх на святі.
Родзинкою дійства буде анімаційні постановки від фестивалів «Весільна фортеця», «Остання столиця» та «Porta temporis». «Захід матиме багато цікавих сюрпризів і несподіванок, очевидці яких ще більше закохаються в місто і його принади», - каже Ольга Володимирівна.
Вперше громада Кам’янця-Подільського візьме участь у благодійній акції «Палаючі серця» - у небо одночасно піднімуться тисячі ліхтариків. Кошти від продажу ліхтариків будуть перераховані у благодійний фонд «Шанс» для допомоги дітям-сиротам. 
Loading...

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович "Дорогою спасіння"
  Церква - це місце спілкування з Богом. ...
24.03.2017 15:24
Підсумковий випуск новин від 19 березня
  Реакція на розгін блокади, перше свято добровольця та як не стати жертвою недо...
22.03.2017 12:25
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
22.03.2017 11:39
Момент Істини. Ефір від 21 березня
  Гість студії - Степан Кушнір - голова Молодіжного клубу розвитку...
22.03.2017 10:47

Відеорепортаж

Змагання музикантів Понад три дні музиканти у різних напрямках змагаються у майстерності виконання відомих музичних композиції. Такі заходи традиційні, адже проходять п’ятнадцятий рік поспіль. Кілька сотень учнів різних музичних шкіл області, приїхали до Хмельницького музичного училища Владислава Заремби, аби позмагатися. А особливо обмінятися корисним досвідом із конкурентами та в майбутньому вступити до навчального закладу. Місто з новими фонтанами В Хмельницькому з’являться нові водограї. Таке рішення прийняла Хмельницька міська рада. Деякі будуть будуватися з нуля, на іншу частину чекатиме повне оновлення. Всього за планом міського управління житлового господарства їх буде чотири.