У Хмельницькому відкрили найбільший зал важкої атлетики

Середа, 30 листопада -0001, 00:00
Спорткомплекс європейського рівня. В Хмельницькому завершили реконструкцію нового спортклубу «Епіцентр».
Сучасні тренажери, штанги вартістю по 7 тисяч євро та 17 важкоатлетичних помостів. У Хмельницькому відкрили найбільший зал важкої атлетики в Україні. Тепер замість колишнього фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Чорновола красується новий спортивний комплекс «Епіцентр». Урочисто відкриття спортклубу відбулось під патронатом президента Федерації важкої атлетики України Олександра Гереги, міністра молоді та спорту України Ігор Жданова та Президента Національного Олімпійського Комітету України Сергія Бубки.
Наступним етапом, за словами Олександра Гереги, має бути зведення готелю та реабілітаційного центру. Тож, незабаром у спорткомплексі можна буде проводити навчально-тренувальні збори національного рівня.
Заручившись підтримкою однодумців, Олександр Герега планує збудувати ще не один спортивний клуб. На осінь компанія “Епіцентр” вже запланувала відкриття аналогічного спорткомплексу у Кам’янці-Подільському.
Спортивний комплекс площею близько 1000 кв. м має найбільший в Україні зал з важкої атлетики. Він налічує шістнадцять стаціонарних та один загальний поміст. Спортивна споруда має стати центром підготовки українських спортсменів. У новому спортивному клубі є два спеціально обладнаних тренажерних зали, тенісні корти, кімнати для відпочинку, кафетерій, конференц-зал і системи індивідуальних комунікацій. Новий директор спортклубу «Епіцентр» Ігор Мацьоха каже: нині клуб відповідає європейському рівню.
Самі ж атлети в захваті. Кажуть: такого залу немає в жодній області.
Від сьогодні кожен може відвідати тренажерний зал та зал важкої атлетики. Двері спорткомплексу «Епіцентр» відчинені усім, хто як і спонсори оновленого комплексу переконані: у здоровому тілі здоровий дух.
Loading...

Новина дня

Сесія міської ради Нові вікна у навчальних закладах та автономні тролейбуси. Депутати на черговій сесії міської ради прийняли зміни до бюджету. Тож гроші підуть і на медицину, і на освіту. А ще в Хмельницькому можуть з’явитися велодоріжки – відповідну програму ухвалили у сесійній залі.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 19 березня
  Реакція на розгін блокади, перше свято добровольця та як не стати жертвою недо...
22.03.2017 12:25
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
22.03.2017 11:39
Момент Істини. Ефір від 21 березня
  Гість студії - Степан Кушнір - голова Молодіжного клубу розвитку...
22.03.2017 10:47
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №18
  
22.03.2017 09:59