Заступник міського голови поспілкувався із хмельничанами в телефонному режимі

Середа, 02 жовтня 2013, 14:01
Традиційну телефонну лінію "Міська влада відповідає" провів заступник міського голови Григорій Давиденко.
Протягом години пролунало 9 телефонних дзвінків від хмельничан, на які Григорій Михайлович дав вичерпні відповіді та детальні роз’яснення. Хмельничанин, який мешкає на вулиці Гагаріна, звертав увагу на необхідність вирішення питання стихійної торгівлі на вулиці Кам’янецькій, просив відновити зупинку "Будинок побуту" на вулиці Інститутській для тролейбусів.
Наступна дозвонювачка, мешканка будинку з вулиці Ціолковського, скаржилася, що гаряча вода не відповідає нормам. Ще одній хмельничанці, яка цікавилася коли буде розпочато опалювальний сезон, Григорій Михайлович повідомив, що в заклади соціальної та освітньої сфери тепло вже подається, а житловий фонд буде підключено поетапно починаючи від сьогодні. "Комунальні підприємства "Південно-західні тепломережі" та "Хмельницьктеплокомуненерго" повністю готові до початку опалювального сезону", - наголосив заступник міського голови.
Питання початку опалювального сезону цікавилися ще двоє дозвонювачів. Хмельничанка, яка працює на речовому ринку, просила відремонтувати дорогу, що веде до ринку з боку вулиці Геологів.
Дозвонювачка, яка мешкає у мікрорайоні Дубове, поскаржилася на те, що молодь розпиває спиртні напої на дитячому майданчику і просила вплинути на вирішення даного питання.
Заступник міського голови уважно вникав у кожне питання та дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених проблем з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.

Коментарі - 0

Новина дня

Підприємці ринку "Ранковий" програли суд приватникам Бартерсервіс. Внаслідок протесту обурені базарники блокують рух у Вінниці Протест по-хмельницькому. Так званий "броунівський рух" на пішохідному переході, який нещодавно влаштували підприємці ринку "Ранковий" - перемістився вже до Вінниці.

Ексклюзив

За гроші
  Що зроблять люди за 5 гривень Випуск №4
26.09.2013 14:38
Національні самородки
  Про вироби з полімерної глини
26.09.2013 14:35
За гроші
  Що зроблять люди за 5 гривень. Випуск №3
20.09.2013 10:25
Національні самородки
  Програма про майстрів іконопису
20.09.2013 10:23