Діячів музичного мистецтва та бібліотекарів міста привітали з професійними святами

Середа, 02 жовтня 2013, 18:35
1 жовтня в Україні відзначався Міжнародний день музики, на день раніше, 30 вересня, своє професійне свято відзначили працівники бібліотек.
З цієї нагоди у концертній залі Хмельницького муніципального камерного хору відбулося урочисте зібрання, на яке запросили кращих діячів музичного мистецтва та бібліотекарів міста. За дорученням міського голови Сергія Мельника з професійним святом представників музичних шкіл та колективів, шкіл естетичного виховання учнівської молоді, а також бібліотек міста привітала заступник начальника управління культури і туризму Світлана Шевченко. Світлана Іванівна подякувала їм за участь у заходах, присвячених 582-ій річниці міста Хмельницького, а також за самовіддану працю. Побажала усім міцного здоров’я, натхнення і творчої наснаги, нових успіхів у благородній просвітницькій справі та справі естетичного виховання підростаючого покоління, а також вручила кращим з кращих грамоти та подарунки.
У соціокультурному просторі нашого міста Хмельницька міська ЦБС займає особливе, унікальне місце, вона спонукає до читання, до книги, а отже – до знань, інформації, культури. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – працівники Хмельницької міської ЦБС. Саме вони допомагають користувачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Цьогоріч до свого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек працівники системи прийшли з певними здобутками. Так, заступник директора з питань автоматизації та комп’ютеризації бібліотечних процесів Хмельницької міської ЦБС Тамара Козицька здобула почесне звання “Кращий за професією” в галузі культури за 2013 рік. Хмельницька центральна міська бібліотека перемогла та отримала диплом І ступеня в обласному огляді-конкурсі центральних бібліотек на кращу організацію роботи з використання новітніх інформаційних ресурсів
“Бібліотека. Інтернет. Користувач.” У 2013 році центральна бібліотека та центральна дитяча бібліотека – філія №12 перемогли у п’ятому раунді цього ж конкурсу. Таким чином, ще у 2 бібліотеках нашої системи буде вільний доступ до всесвітньої мережі Інтернет. У цьому році заступник директора з питань автоматизації та комп’ютеризації бібліотечних процесів Хмельницької міської ЦБС Тамара Козицька стала срібним призером конкурсу “З інформаційними технологіями на ТИ – 2”.
У рамках заходів, присвячених Дню міста Хмельницького, працівники системи брали участь і були співорганізаторами “круглого столу” на тему: «Місцеве самоврядування: теоретичні та практичні аспекти», у презентації фотоальбому “Художники Хмельницького” та книги ветерана Великої Вітчизняної війни Миколи Рязанцева «Победный март 1944 года на Подолье». Колектив бібліотеки творчо підійшов до участі у святковій театралізованій ході «Хмельницький – місто творчих людей».

Коментарі - 0

Новина дня

Підприємці ринку "Ранковий" програли суд приватникам Бартерсервіс. Внаслідок протесту обурені базарники блокують рух у Вінниці Протест по-хмельницькому. Так званий "броунівський рух" на пішохідному переході, який нещодавно влаштували підприємці ринку "Ранковий" - перемістився вже до Вінниці.

Ексклюзив

За гроші
  Що зроблять люди за 5 гривень Випуск №4
26.09.2013 14:38
Національні самородки
  Про вироби з полімерної глини
26.09.2013 14:35
За гроші
  Що зроблять люди за 5 гривень. Випуск №3
20.09.2013 10:25
Національні самородки
  Програма про майстрів іконопису
20.09.2013 10:23