Дитячий садочок Олешина поповнився новою групою

Четвер, 23 січня 2014, 16:24
Свято для малечі села Олешин. У дитячому садочку «Сонечко» відкрили нову 4-ту групу. У ній навчатимуться 25 дошкільнят.
Валерій Кольгофер розповів, що фінансування для відкриття нової групи в олешинському дошкільному закладі вистачало, а от з приміщенням виникли проблеми. Але їх вдалося вирішити з допомогою небайдужих меценатів. Таких виявилося чимало. До районної ради долучилась селищна, благодійники обласних та міських фондів, приватні підприємці. На досягнутому зупинятися не планують. В планах райдержадміністрації на 2014 рік ще чимало заходів, що стосуються відкриття дошкільних навчальних закладів.
Батьки такому подарунку щиро радіють. А малечі, для щастя, потрібно значно менше. «Сонечко» дякувала за допомогу у створенні нової групи у садочку та вручала благодійникам подяки. А дітки, у свою чергу, дарували присутнім пісні, танці та щирі посмішки.
Loading...

Новина дня

Перша жертва патрульних: у Хмельницькому поліцейські застрелили зловмисника Ранок п’ятниці для жителів Тернопільської та Кам’янецької розпочався зі стрілянини. У передсвятковий день вибухали не феєрверки чи петарди – хмельницькі патрульні застосували табельну зброю. Таким чином вони намагалися затримати зловмисника на розі названих вулиць. Чоловік нападав на хмельничан із шилом. З ним же, коли ті прибули на місце, кинувся на поліцейських. Без сили втрихомирити його не вдалося, тож, правоохоронці почали стріляти.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович “В полі зору”
  50 років з дня відновлення Теофіпольського району ...
30.12.2016 18:04
Досить. Ефір від 28 грудня
  Гості студії - Андрій Бондаренко - заступник Хмельницького міського голови; Альона Береза - голова ГО "Жі...
29.12.2016 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
28.12.2016 14:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 27 грудня
  Гість студії - т. в. о. речника Управління патрульної поліції у...
28.12.2016 13:45