Словянськ потроху повертається до звичного життя

Четвер, 17 липня 2014, 17:30
Без світла, води, в руїнах, але мирний. Словянськ потроху повертається до звичного життя. Хоча потрібно ще чимало часу, аби забути страхіття справжньої війни.
Про них сьогодні нагадують зруйновані будівлі, обгорілі танки і бетеери, заміновані лісопосадки. Та головне, що сьогодні у Словянську відчувають підтримку всієї України. А міф про кровожерливих бандерівців лопнув як мильна бульбашка.
Серед тих, хто переживав війну у Слов'янську і наш земляк. Віктор Врублевський родом із Хмельниччини. На Донбасі він вже більше 20-ти років. Чоловік прихильник суверенної України, а на таких тут улаштували справжнє сафарі. За свої патріотичні погляди - загримів до вз'язниці.
За часів війни, Слов'янськ практично вимер. Люди масово покидали місто, втім, коли диверсанти полишили тутешні землі, почали повертатися.
У деяких мікрорайонах міста уже з'явилася вода. Світло теж не усюди, втім люди і цьому радіють. Кажуть, найголовніше - вже не лунають гарматні залпи і можуть вільно виходити на вулицю.
А поки люди воліють, аби тепер на мирну землю Слов'янська більше не ступила нога терористів. Про це - відкрито прохають Арсена Авакова. 

Новина дня

ЯЦЕНЮК ПОДАВ У ВІДСТАВКУ Глава Кабміну вважає, що бюджетні закони провалені через розпад коаліції.

Ексклюзив

Народний депутат України Сергій Лабазюк про останні події в парламенті
  
25.07.2014 11:59
Як звільняли Краматорськ
  Учора - окупований бойовиками, сьогодні - звільнений силовиками. Над Краматорськом майорить синьо-жовти...
18.07.2014 17:15
Слов'янськ. Друге народження
  
18.07.2014 09:58
Хмельничани на східному кордоні
  Спецрепортаж про хмельницьких прикордонників та добровольців на сході країни...
14.07.2014 14:21