Незаконна забудова на Зарічанській

Понеділок, 15 вересня 2014, 16:02
Велика Китайська стіна тепер перед вікнами житлового будинку на вулиці Зарічанська 38 у Хмельницькому. Для 18 квартир багатоповерхівки краєвиди Південного Бугу замінила біла фортеця. Хмельничани змушені дивитися на бетоні блоки. Емоції людей зашкалюють.
Самочинне будівництво у Хмельницькому. Магазини, аптеку та ще ряд інших приміщень забудовник влаштував на першому поверсі. Напередодні сам собі вирішив розширити площі і без жодних дозволів будує другий. Мешканці багатоповерхівки, що по вулиці Зарічанській 38, обурені незаконними діями так званого сусіда-підприємця.
Війна людей з горе-забудовником розпочалася не вчора. Жителька багатостраждального будинку Наталя Бредик мешкає тут більше 25 років, каже, проблеми почались з моменту приходу сусіда. Спершу нічний клуб з гучною музикою та бійками не давали спокою, а тепер інша проблема.
 
Зібрані підписи всіх власників квартир щодо припинення будівництва та оббивання порогів різних інстанцій відчутного результату поки не дали. Забудовник на них просто не зважає. На діалог з сусідами відповідає сарказмом або нецензурною лексикою.
Не тільки проблема з кам'яним муром, жителі будинку скаржаться на підвищення оплати комунальних послуг. Кажуть, що магазини та інша власність підприємця незаконно живиться електроенергією, теплом та водопостачанням.
Сусід, а це активний член ради майдану Іван Кульгук, на спілкування із людьми не іде. Це на публічних засіданнях можна перейматися проблемами хмельничан, а вдома за мурами і людьми їх не вважає.
У профільній комісії Хмельницької міської ради визнають незаконність будівництва. Вони на стороні людей, кажуть Кульгук порушив чимало норм, тому робитимуть усе аби будівництво було зупинено.

Новина дня

У Хмельницькому горіли склади Стовп чорного диму посеред міста. У Раковому горіли склади.

Ексклюзив

Спортцентр
Випуск від 2 листопада 1. Спортлідер+ переміг Кардинал 2. Огляд інших матчів 8 туру футзальної екстра-ліги 3. Стартував чемпіонат...
03.11.2015 11:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
03.11.2015 11:09
Програма "На межі"
  Агітки з обіцянками кандидатів допоможуть бійцям на фронті, свято всього українського народу та поліцейський старт - ...
03.11.2015 10:05
Підсумковий випуск новин від 1 листопада
  Другому туру мерських виборів бути, в гуртожитку живуть не люди і як забува...
02.11.2015 13:43