Золота пора брудних передвиборчих схем - стартувала!

Понеділок, 29 вересня 2014, 17:54
Одні кандидати звітують людям про зроблене, інші роблять усе, аби заплямувати своїх опонентів. А ще є громадськість, котра намагається зрозуміти хто є хто. Головне, що людям вдається відрізнити правду від брехні.
Парламентські вибори не за горами, тож старі корупціонери знову почали піднімати голови. Кому не вдалося проскочити до Верховної Ради 7 скликання, нині щосили намагаються стати нардепами 8. От тільки за спиною у таких політиків лишень пусті обіцянки і тисячі не зроблених справ. Тому їм нічого не залишається, як поливати брудом своїх опонентів. Що активно узявся робити один із таких, спраглих до влади кандидатів. Цю жінку ви неодноразово бачили з екранів телевізорів. Вона позиціонує себе як справжня патріотка, координатор, так званої, самооборони, представник ради майдану, а віднедавна ще й незалежний журналіст. Мало хто знає, що вступала в лави не одної партії, у тому ж числі комуністичної. Втім про цей факт з власної біографії активістка змовчує, коли виконує призначену їй роль провокатора. Вочевидь, не за маленькі гроші. 
Слідом за королевою її свита. Псевдо-патріотку особисто супроводжує син кандидата Коліщака разом із оплічниками та знімальна група підконтрольного йому каналу. Коли дістаються пункту призначення діють за звичною для них схемою: сиплять градом фіктивних звинувачень, застосовуючи при цьому девіантну поведінку. Словом роблять усе, аби спілкування народного із обранцями не відбулося.
Підстраховують продажних провокаторів так звані тітушки. Без них іти до людей видно лячно, адже ті повсюдно показують непроханим гостям на двері.
Аби встановити особи цих молодиків особливих труднощів не виникло. Усі, як один, зареєстровані у соціальній мережі. Це фото зафіксували на черговій зустрічі нардепа з громадою. Знайомтеся: по центру Шота Кобалія, зліва від нього Руслан Шабанов, з права - Михайло Чередніченко. Усі спортсмени, їх привозить і відвозить син Коліщака на своєму фольцваген туарег і до політики, вочевидь, не прив*язані.
Попри усі намагання зірвати живе спілкування нардепа із громадськістю, провокатори залишилися ні з чим. Сам же Сергій Лабазюк каже, до таких брудних дій з боку опонентів готовий. Головне, що люди бачать і розуміють усю їх суть.
Одні розуміють: у країні війна і час навпаки єднатися заради миру, інші роблять усе, аби роздмухувати вогонь ворожнечі. Не провівши ще жодної зустрічі, окремі кандидати свою кампанію будують лише на бруді. Вочевидь про себе розповідати не має що.

Новина дня

Передвиборча агітація - у розпалі Кандидати традиційно стають ближчими до людей та обіцяють краще життя, як тільки-но сядуть у депутатські крісла.

Ексклюзив

Позиція
  Дискусія кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах Хмельниччини...
07.10.2014 10:04
Дерибан землі - нажива для чиновників
  Земельні оборудки кандидата
30.09.2014 17:02
Спортцентр
  Авторська програма Богдана Любиченка про спорт
30.09.2014 10:05
Позиція
  Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко про вибори...
26.09.2014 18:51