Ліквідація ДАІ: Хмельницький розділили на три зони для бригад спільного патрулювання

Середа, 19 листопада 2014, 13:22
Експеримент по створенню єдиної патрульної служби запустили у Хмельницькому. Захід триватиме з 1 листопада 2014 до 28 лютого 2015 року.

Про це розповів глава Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, пишуть “Аргументи і факти”.

За його словами, суть експерименту полягає в тому, щоб створити на базі підрозділів патрульно-постової служби міліції (ППС) і ДАІ МВС України єдиної патрульної служби – мобільною і оперативною.

«Всім зрозуміло, що щоб підняти імідж міліції та Державтоінспекції, необхідно ввести нові форми роботи і впливу. Тому Кабмін видав розпорядження МВС про пілотний проект в Хмельницькому», – сказав головний даішник України.

Анатолій Сіренко на прикладі Хмельницького розповів, як проект працює. Зокрема, місто вибрали як місце для проведення експерименту, оскільки це населений пункт середніх розмірів.

Хмельницький розділили на три зони для бригад спільного патрулювання. Кожен екіпаж складається з трьох осіб – одного представника Державтоінспекції та двох співробітників ППС. Група відповідає за певний квадрат в населеному пункті. Якщо надходить повідомлення про грабіж або про аварію, екіпаж повинен оперативно виїжджати на місце злочину.

НГП


Новина дня

Виселили із гуртожитку, а речі не повертають. Продовження історії кімнати №18 Понеділок – у "Теплокомуненерго" вхід заборонений! За зачиненими дверима мати із донькою намагалися повернути власне майно.

Ексклюзив

Момент Істини
  Народний депутат України Сергій Лабазюк про перше засідання Верховної Ради 8-го скликання та завдання для нового парламенту...
01.12.2014 17:09
Нова Рада
  Репортаж з першого пленарного засідання Верховної Ради 8-го скликання
28.11.2014 17:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Мустафа Найєм про завдання нового Парламенту
27.11.2014 18:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Сергій Мельник про завдання нового Парламенту...
27.11.2014 18:35