Дорожньо-комунальні організації Хмельниччини не готові до зими – ДАІ

Середа, 19 листопада 2014, 15:55
У 17 областях України дорожньо-комунальні організації не готові до роботи у зимовий період.

Як повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, з 15 вересня по 12 жовтня ДАІ організувала і провела осінньо-комісійний огляд доріг. В огляді брали участь представники “Укравтодору”, “Укртрансінспекції”, місцевих органів влади, комунальних і залізничних організацій. Метою огляду була перевірка готовності до зими.

“Огляд показав, що дорожньо-комунальні організації не в повній мірі підготовлені до роботи у зимовий період. Найбільш критична ситуація спостерігається у Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях”, – йдеться у повідомленні.

Складна ситуація спостерігається зі створенням у дорожніх організаціях запасів паливно-мастильних матеріалів. Крім того, в ДАІ викликає занепокоєння стан спеціальної дорожньої техніки та складна ситуація з підготовкою вулично-дорожньої мережі до експлуатації у зимовий період.

НГП

Новина дня

Виселили із гуртожитку, а речі не повертають. Продовження історії кімнати №18 Понеділок – у "Теплокомуненерго" вхід заборонений! За зачиненими дверима мати із донькою намагалися повернути власне майно.

Ексклюзив

Момент Істини
  Народний депутат України Сергій Лабазюк про перше засідання Верховної Ради 8-го скликання та завдання для нового парламенту...
01.12.2014 17:09
Нова Рада
  Репортаж з першого пленарного засідання Верховної Ради 8-го скликання
28.11.2014 17:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Мустафа Найєм про завдання нового Парламенту
27.11.2014 18:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Сергій Мельник про завдання нового Парламенту...
27.11.2014 18:35