Експеримент ДАІ: у Хмельницькому проведуть ревізію дорожніх знаків

Середа, 17 грудня 2014, 17:37
У Хмельницькому проведуть ревізію дорожніх знаків у рамках експерименту з об’єднання патрульної міліції та Державтоінспекції.

Про це повідомив начальник хмельницького відділу міліції Василь Птащук.

Він сказав, що це була його ідея, яку він запропонував робочій групі при МВС, що займається експериментом хмельницького ДАІ.

“У Хмельницькому є багато дорожніх знаків, яких просто не можливо виконувати. До прикладу, поблизу речового ринку на Львівському шосе висить знак “Зупинка заборонена”. Для чого він там, коли це місце великого скупчення людей, куди вони їдуть скуповуватися. Або вулиця Прибузька, на якій не зрозуміло для чого, виклали два “лежачих поліцейських”. Це широка на три смуги траса, на якій і так достатньо регульованих перехресть”, – наголосив Птащук.

Фото zamki.com.ua

Фото zamki.com.ua

Міліціянт Хмельницького закликав місцевих мешканців долучатися до ревізії і пропонувати власні ідеї щодо розміщення дорожніх знаків у місті.

Будь-які пропозиції щодо експерименту хмельницького ДАІ наші читачі можуть надсилати на редакційну електронку: 

Довідка НГП. Наприкінці жовтня було затверджено проект розпорядження Кабінету міністрів щодо позбавлення підрозділів ДАІ функцій з надання адміністративних послуг, запровадження автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, надання патрульній службі міліції повноважень Державної автомобільної інспекції із забезпечення безпеки дорожнього руху в населених пунктах.

Цим нормативним актом передбачено проведення експерименту на базі Управління ДАІ м. Хмельницького. В рамках експерименту відбудеться об’єднання сил підрозділів ДАІ та патрульної служби в єдиний підрозділ.

Експеримент у Хмельницькому розпочався 1 листопада і триватиме до 28 лютого 2015 р.. За підсумками експерименту він, швидше за все, буде поширений на інші міста України.

В експерименті в Хмельницькому задіяні 53 співробітники міліції: 20 від ДАІ і 33 – від ППС.

НГП

Новина дня

Військовий вишкіл на Яворівському полігоні Бойові стрільби, артилерійські розрахунки та кермування військовою технікою – на одному з найбільших полігонів України стартували військові навчання призовників. Нинішня хвиля мобілізації, кажуть військові, значно відрізняється від минулих трьох.

Ексклюзив

Програма "Персоналії"
  Михайло Чайковський
20.02.2015 14:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
19.02.2015 07:07
Спортцентр
  Випуск від 16 лютого 1. 10 голів у матчі Спортлідер+ - Кардинал 2. Огляд інших матчів 15-го туру екстра-ліги ...
17.02.2015 13:23
Анонс програми "Персоналії"
  Михайло Чайковський
16.02.2015 17:33