Шановні молоді громадяни України!

Четвер, 18 грудня 2014, 10:56
Захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності нашої держави – почесний обов’язок кожного громадянина України.
Попередження, виявлення, припинення та розкриття злочинів, направлених проти державної безпеки України, це завдання Служби безпеки України – державного правоохоронного органу спеціального призначення.
На сучасному етапі демократичного розвитку країни її спецслужба потребує кадрового оновлення.
Всі! Кому не байдужа безпека України, хто вважає себе патріотично налаштованим, високоінтелектуальним, з достатнім рівнем базових знань, комунікативним, мужнім, фізично загартованим із стійкою мотивацією до служби в органах державної безпеки та бажає отримати за державним замовленням якісну юридичну освіту, професію оперативного співробітника зі знанням іноземної мови або стати перекладачем-референтом, вступайте до вищих навчальних закладів Служби безпеки України. Навчання здійснюється у Національній академії Служби безпеки України (м. Київ) за напрямами підготовки «Державна безпека», «Філологія» та Інституті підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків) за напрямом підготовки «Правознавство».
Престижна робота, вдала кар’єра і соціальний захист із боку держави Вам гарантовані.
Прийом заяв громадян щодо їх вступу на навчання до НА СБ України та Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (ІПЮК для СБ України) здійснюватиметься до 01.03.2015 року.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати щоденно з 09:00 гол. до 16:00 год. в Управлінні СБ України у Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 19, тел. 698447.
Прес група УСБУ у Хмельницькій області

Новина дня

Термінова допомога! Восьмий окремий полк спеціального призначення терміново потребує допомоги.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 23 лютого 1. Матчі 1/4 фіналу Кубка України з футзалу. 2. Пропущена гра 15-го туру чемпіонату України у екстра-лізі....
24.02.2015 14:59
Анонс програми "Персоналії"
  Микола Мельничук
23.02.2015 20:54
Підсумковий випуск новин від 22 лютого
  1. Скандальний Дельта-Банк. 2. Як Україна просила іноземну зброю. Історичний екс...
23.02.2015 16:05
Національні самородки - 3D-вишивка
  То не традиційна українська вишивка, але й не живопис. Авторська техніка Ніни Гончарук - ...
23.02.2015 15:31