Хмельничани масово вимітають крупи та олію з магазинів і ринків

Середа, 25 лютого 2015, 15:03
Через стрімке зростання курсу долара ціни на продукти харчування теж зростають. Хмельничани масово скуповують крупи, цукор та соняшникову олію. На ринках міста та в супермаркетах люди стоять у величезних чергах щоб придбати крупи на вагу.

6

“Ми розуміємо, що далі буде лише більше подорожчання. Запасаємось тим, що довго не псується, базовими продуктами. Пенсія не зростатиме, але їсти щось все одно потрібно. Навіть якщо станеться диво і курс стабілізується – ці харчі ніколи не будуть зайвими. Взагалі я оптиміст, звичайно ж”, – розповів НГП пенсіонер Микола Іванович, стоячи у черзі за борошном.

8

Найбільше турбуються про запаси харчів саме пенсіонери. У “Сільпо”, що в ТЦ “Оазис”, близько 30 літніх людей стоять біля порожнього стелажа, де раніше була олія.

“Нам сказали, що фура сьогодні ще приїде. Вона ще не в Хмельницькому, десь в дорозі, ми чекаємо. У Сільпо є найдешевша олія їхнього виробництва, то хочемо придбати кілька пляшок поки можемо собі це дозволити”, – пояснила одна з бабусь у черзі.

7

У супермаркетах “Фуршет” та “Таврія В” також стрімко порожніють ємності із крупамина вагу та стелажі з соняшниковоюолією. Подекуди немає і солі. У всіх супермаркетах висять повідомлення про те, що гуртовий продаж не проводиться і товар відпускається не більше 5 кілограм в одні руки.

1

3

4

10

На центральному ринку біля всіх кіосків із крупами вишикувались люди. Деякі кіоски не ведуть торгівлю, хоча продавці на місці. Кажуть, що не знають за якими цінами відпускати товар. Іноді продавці просять не займати чергу. “Дайте мені декілька хвилин, щоб відпочити. Від самого ранку люди йдуть і йдуть, не було часу навіть в туалет збігати”, – каже одна з продавчинь.

12

13

НГП

Новина дня

Термінова допомога! Восьмий окремий полк спеціального призначення терміново потребує допомоги.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 23 лютого 1. Матчі 1/4 фіналу Кубка України з футзалу. 2. Пропущена гра 15-го туру чемпіонату України у екстра-лізі....
24.02.2015 14:59
Анонс програми "Персоналії"
  Микола Мельничук
23.02.2015 20:54
Підсумковий випуск новин від 22 лютого
  1. Скандальний Дельта-Банк. 2. Як Україна просила іноземну зброю. Історичний екс...
23.02.2015 16:05
Національні самородки - 3D-вишивка
  То не традиційна українська вишивка, але й не живопис. Авторська техніка Ніни Гончарук - ...
23.02.2015 15:31