Собачі бої

Середа, 22 квітня 2015, 11:49
У селі Черепова Хмельницького району собаки бійцівської породи алабай два місяці поспіль тероризують людей. Місцеві жителі запевняють: «чужинець» з Хмельницького, влаштував на занедбаній фермі справжню буцегарню для 15 собак. Більшу частину тварин тримає просто неба. Практично не годує і влаштовує тоталізатор – собачі бої без правил.
Місцеві жителі бояться вийти на вулицю, адже зграя голодних собак може в будь-яку хвилину напасти. Жителю села - Олександру Семенюку, розлютована собака знівечила обличчя. За допомогою довелося звернутися до лікарів.
Від зголоднілих тварин, які зірвавшись з ціпа, ганяють селом, ховають дітей. Люди кажуть: зверталися і до міліції. Проте, дільничний інспектор навіть не ходив дивитися на собак. Просто відібрав свідчення і наказав чекати на рішення керівництва.
Селяни нажахані. Днями дві собаки ледь не покусали жінку з двома неповнолітніми дітьми. У той же час, людям шкода собак, які «потрапили» у руки недбалого господаря. Свідки запевняють: собаки без води і їжі.. Деякі з них, схоже, - хворі. А частина собак – із закривавленими ранами.
Жителі села Черепова стверджують: власник собак влаштовує незаконні бої тварин. Показують і місце події.
Власник тварин запевняє: тоталізатор не влаштовував. КАже: собак годує, лікує і має всі документи. Ангар взяв в аренду у власника - ТОВ «Олешин». Планує розводити худобу.
На виклик журналістів правоохоронці таки приїхали. Слідча группа опитала людей, а начальник райвідділу пообіцяв: - після рішення суду собак вилучать і влаштують у приют для тварин
Про хід розслідування справи, Андрій Лисак пообіцяв розповісти за 4 дні. Відтак, журналісти телеканалу «Ексклюзив» обовязково повідомлять, чим закінчилася ця надзвичайна історія у селі Черепова Хмельницького району.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54