Шоста хвиля мобілізації

Четвер, 11 червня 2015, 12:51
Одних демобілізують, інших мобілізують. У війні, яка вже понад рік точиться на теренах нашої країни, за різними даними побувало близько 50-ти тисяч мобілізованих військоматами захисників. Та й це ще не все.
За весь період війни в нашій країні було оголошено 5 хвиль мобілізації. Та попри гібридність збройного протистояння на сході і тієї кількості викликаних на службу не досить. Тому за тиждень на Хмельниччині стартує нова - 6 хвиля мобілізації.
Патріотизм та бажання захищати рідну земля - такі слова у Хмельницькому асоціюють із мобілізацією. Кожна із попередніх хвиль показує - йти воювати хмельничани будуть аж до перемоги над окупантом. Сергій Присяжнюк - військовий комісар області - каже: за результатами попередньої хвилі наша область входить в трійку тих, які найкраще впоралися із покладеним завданням.
За майже всі роки незалежності Українське військо з кожним роком підлягало скороченню. Та лише за останній рік кількість військовослужбовців збільшено на 60 тисяч. Наші вояки продемонстрували, що хочуть та вміють захищати. Та якщо громадяни свою місію виконують справно, то держава зі свого боку не завжди здійснює те, що зобов’язана робити.

Новина дня

Як славутська міліція хмельницьку обійшла: Славуту патрулюватимуть міліціянти на скутерах Гарний приклад – заразний, або як славутська міліція хмельницьку обійшла.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
31.08.2015 13:04
Програма "На межі"
  Випуск від 28 серпня
31.08.2015 11:19
Програма "Персоналії"
  Сергій Слюсарчук - житель міста Старокостянтинів
28.08.2015 11:14
Across The Road
  Молоді та перспективні. Вінницький гурт Across The Road на музичному олімпі засвітився нещодавно. Спочатку хлопці грали пісні у своє з...
27.08.2015 12:34