Під порогом обласної міліції триває акція протесту «Правого сектора»

Понеділок, 13 липня 2015, 17:17
Відставка Авакова, Геращенка та покарання винних. Хмельницький «Правий сектор» підтримав загальноукраїнську акцію протесту.
Відставка Авакова, Геращенка та покарання винних. З такими вимогами хмельницький «Правий сектор» підтримав акцію протесту під дверима обласної міліції. Протести прокотилися майже всією країною – так організація підтримує своїх членів, котрі досі в оточенні поблизу закарпатського Мукачева. Біля обласного управління міліції у Хмельницькому встановили намет, стоїть він там і досі.
 
Нині тут лише двоє дівчат, котрі роздають охочим агітки. Учора ж акція назбирала більше сотні протестувальників.
Місцеві міліціянти спротиву не чинили – обійшлося без сутичок, з правоохоронцями «Правий сектор» порозумівся.
Керівник «Правого сектора» краян заспокоює – на разі причин подолянам хвилюватися немає. Подібного до закарпатського сценарію в області не допустять - стосунків із місцевими правохоронцями не зясовуватимуть, бо немає причин.
Скільки часу намет правосекторівців стоятиме поруч з Управлінням МВС – вони й самі не знають – акція безстрокова. Чекатимуть на виконання їхніх вимог.

Новина дня

У Пархомівському лісництві браконьєри полюють на людей «Людина, що біжить»: голівудський блокбастер – хмельницька інтерпритація.

Ексклюзив

KARMAN
  KARMAN – безпрецедентне явище у світі музики! Хто б міг подумати, що двоє молодих хлопців з Хмельницького, які взялися за написання треків під б...
21.07.2015 16:57
Анонс програми "В полі зору"
  Копійчана приватизація відпочинкових баз
21.07.2015 16:35
Програма "На варті"
  Випуск від 15-го липня
21.07.2015 13:06
Програма "На межі"
  Випуск від 17-го липня
21.07.2015 12:24