У Нацгвардії показали, як солдати розшукують ватажка засуджених, що втік під час етапування

П'ятниця, 31 липня 2015, 11:48
Особовий склад 13 окремого батальйону Національної гвардії України, що дислокується у Хмельницькому, приведений у вищий ступінь бойової готовності і залучений до проведення оперативних заходів з розшуку та затримання злочинців разом з працівниками ОВС.

Про це повідомляє сайт Національної гвардії.

З перших годин нацгвардіці виставили військово-розшукові наряди у дев’яти населених пунктах області.

Розшук не припиняється навіть вночі – у цей час на допомогу бійцям стають прилади нічного бачення та тепловізори, які широко використовувалися в зоні антитерористичної операції.

gvardia

gvardia2

gvardia3

gvardia4

Під час проведення розшукових дій здійснюється прочісування посадок, лісів, полів та населених пунктів. У селах особовий склад частини тісно співпрацює з сільськими головами та місцевим населенням з метою обміну інформацією. Перевіряються всі дані, котрі поступають від небайдужих громадян щодо імовірного місцезнаходження злочинця.

На цей момент завдяки вмілим та рішучим діям працівників ОВС та військовослужбовців Національної гвардії, а також допомозі місцевого населення затримано п’ять із шести утікачів. Пошуки останнього – організатора втечі Гадзіни Романа Анатолійовича – проводяться і далі. Працівники ОВС та військовослужбовці Нацгвардії вживають усіх можливих заходів щодо затримання злочинця.

Як відомо,  25 липня під час планового етапування засуджених вартою, яка виділялася від військової частини 3008 Національної гвардії України, що дислокується в м. Вінниця, біля станції Скібнево, що на Хмельниччинні, сталася надзвичайна подія: шестеро засуджених здійснили напад на особовий склад варти, внаслідок чого заволоділи табельною зброєю конвоїрів, поранили 2 військовослужбовців та здійснили втечу зі спеціального вагона.

НГП

Новина дня

Як вберегтися від грипу Осінь, мряка, застуда – лікарі попереджають про небезпеку зараження вірусом грипу.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 5 жовтня 1. Локомотив вийшов в еліт-раунд Кубка УЄФА 2. Жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи з футзалу. 3....
06.10.2015 14:55
Хмельницький ортопедичний завод - Спецрепортаж
  Рік тому Хмельницький протезний завод ледь не пережив свого за...
06.10.2015 14:03
Майданчики - Спецрепортаж
  Донедавна ця ділянка стояла пусткою. Нині – тут активно проводять своє дозвілля маленькі жителі Волочи...
06.10.2015 12:34
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
06.10.2015 11:51