Справедливість на шальках Феміди. Чи винесе суддя справедливий вирок у справі обвинуваченого у страшному ДТП?

Середа, 05 серпня 2015, 16:58
Суд за ДТП. 4 серпня відбулось перше засідання феміди у справі Євгена Неймака, авто якого спричинило загибель інспектора Летичівського райвідділу міліції та його сім’ї. Обвинувачуваний - Євген Неймак, син місцевого бізнесмена. Першого серпня він разом із знайомим здійснив подвійний обгін і скоїв страшне ДТП. У зв’язку з важкістю скоєного Неймака затримали правоохоронці. За попередніми даними експертів, він був в стані алкогольного сп’яніння. Та чи був за кермом – з’ясовуватимуть слідчі. На першому засіданні суду вирішували подальшу долю затриманого.
Юлії було двадцять два, Олександру - двадцять дев’ять, а маленькому Данилку - лише рік. На своїй «шістці» вони їхали до батьків. Страшну ДТП скоїв водій «Toyota Land Cruizer». У авто був син місцевого бізнесмена - Євгена Неймака.
Любов Андріївна живе неподалік від місця аварії. З чоловіком відразу ж прибігли на порятунок. Розповіла – Олександр та маленький Данилко були ще живі.
 
У зв’язку з важкістю скоєного Неймака затримали правоохоронці. Четвертого серпня відбулося перше судове засідання у цій справі.
Громадські активісти, які прийшли підтримати родину, налаштовані рішуче. Кажуть – не допустять справу Червонюка під № 2. Та тягнеться з корупційними скандалами уже занадто довго.
Справа розглядається лиш декілька днів. Усі найважливіші експертизи ще попереду. Тому перебування Неймака у СІЗО вкрай важливе. Активісти кажуть – він може знищити докази, або й втекти з країни, так як останнім часом перебував в США на роботі.
Батько ж підозрюваного намагається довести, що його сина підставили. Каже – це зв’язки так званих «верхів». За кермом сидів не його син, а міліціянт Молчанюк. З ним Євген повертався від святого отця, з яким випивали.
В залі засідань адвокат Неймака всіляко намагався відтягнути час, щоб суд перенесли. О другій ночі в його підопічного закінчувався тридобовий час затримання. Зрештою суд проходить та після наданих доказів та свідчень виносить вирок.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54