На ювілейній “Республіці”, крім традиційних сцен, будуть нічні вечірки, регі-сцена та Art-DVIR

Четвер, 27 серпня 2015, 13:28
Вже наступними вихідними у Кам'янці-Подільському стартує п'ятий фестиваль вуличного мистецтва “Республіка”.

Окрім традиційних двох сцен на території фесту на ювілейній «Республіці» будуть нові локації. Одна з них – сцена на фортечній стіні "Art-DVIR". Як повідомляють організатори фестивалю, lounge-зона, лайтова атмосфера, крісла-подушки, гармонія та акустична музика – саме так можна уявити це місце. Сцена переїжджає з Хмельницького, де вона розташувалась у дворику обласного художнього музею. “Art-DVIR представляє собою маленький затишний оазис для тих, хто втомився від галасу та хоче перепочити під спокійну акустичну музику. Лайтова атмосфера потішить вас з 16:00 до 23:00”, - зазначають вони.

Головна сцена фестивалю гримітиме протягом трьох днів 4, 5 і 6 вересня з вечора і до 23:00. Сцена “Тунель” знаходитиметься у кам’яних валах на території фестивалю (Нова Фортеця) та триватиме у вечірній та нічний час. А денна сцена на Ратуші буде присвячена об’єднанню культур та національностей, які проживають на Поділлі.

Фестиваль "Республіка" триватиме протягом 4, 5, 6 вересня у Кам'янці-Подільському

Ще одна новинка цьогорічного фестивалю – платне наметове містечко на території Електростанції, де 5 вересня відбуватимуться нічні вечірки від формації камерних вечірок REDROOM.

“Цього року на фестивалі "Республіка" діятиме три платних наметових містечка та декілька безплатних. У зв'язку з тим, що оренда фортеці і прилеглих територій цього року для нас подорожчали, ми змушені зробити три платних наметових. Але ціна буде символічна - 40 гривень з людини за 3 доби, плюс буде охорона, світло, вода, туалет. Кількість абонементів всього 500”, - повідомляють організатори.

Для шанувальників регі музики 4 та 5 вересня діятиме ще й регі сцена на території фестивалю з музичними гостями. Крім цього, у рамках "Республіки" у Кам'янці-Подільському відбудеться триденний фестиваль вуличної їжі.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

А хто, хто в рукавичці живе, або Поліція не з народом Власники квартир у міліцейському домі влаштували бунт, бо вони вже не власники – їх квартири перепродали.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новини від 31 липня
  Кому нагорода – кому труна, посадовців змусили декларувати майно та великий футбо...
01.08.2016 12:44
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.08.2016 09:42
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00