Нестабільні ціни на проїзд

Четвер, 17 вересня 2015, 17:55
Скільки коштує проїзд – містяни розгубилися у нововведеннях.
Три чи три п’ятдесят. Знову у маршрутках нашого міста - повернення до цін дводенної давнини. Міська рада 10 вересня знизила тарифи на квитки, а перевізники подали до суду, який виграли. Тепер, згідно з рішенням, водії знову просять у пасажирів три з половиною гривні. Проте міськрада не здається і вже готує апеляцію у Вінницю.
Нова-стара ціна за проїзд. Хмельничани, потішившись два дні тригривневим проїздом, вже готуються на майбутнє додавати ще 50 копійок. Саме вони стали каменем спотикання між владою та перевізниками. Виконком зобов’язав своїм рішенням від 10 вересня приватних підприємців знизити ціни. Ті подали до Хмельницького міжрайонного суду, який задовольнив вимогу та повернув вартість квитка у три з половиною гривні у маршрутки міста. Заступник міського голови наголошує - коли взимку прийняли рішення про здорожчання перевезень, воно носило тимчасовий характер.
Андрій Капура переконаний - рішення суду упереджене, на засідання нікого з виконкому не запросили, а оригіналу документа у міськраді ніхто не бачив. Перевізники ж відстоюють свої аргументи. Кажуть, таку ціну відсудили, щоб не нести збитки.
Проте міськрада готує апеляцію у Вінницький апеляційний суд, а перевізники, за своїми скромними підрахунками, називають реальну ціну на квитки у маршрутному таксі.
Порозумітися дві сторони спробують на громадських слуханнях. Депутати обіцяють розглянути це питання і на сесії міської ради 23 вересня.

Новина дня

Проїзд у маршрутках поки залишається по 3,5 гривні Поки 3,50 – міська рада та перевізники домовились не змінювати тарифи.

Ексклюзив

Спортцентр
  Випуск від 21 вересня. 1. Спортлідер+ розгромив Приват 2. Огляд інших матчів 3-го туру футзальної екстра-ліги. 3. Кубок регіонів ...
22.09.2015 12:42
Програма "На межі"
  Випуск від 18 вересня
21.09.2015 16:14
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
21.09.2015 15:25
На крилах весни
  Презентація збірки Галини Демчук
21.09.2015 14:37