Перевізники прийшли на засідання міськвиконкому

Четвер, 24 вересня 2015, 17:54
Влада та перевізники домовились – все-таки хмельничани поки їздитимуть по три гривні.
Знову бунт у лавах перевізників – відвоювати своїх 50 копійок вони намагаються наполегливо та з розмахом. Мітинги, перекриття дороги та погрози про невихід та маршрут – усі акції та походи під стіни міськради перевізники супроводжують вигуками про несправедливість та передвиборчу розправу над собою. Ось і цього разу вчергове шукати правду кермувальників та підприємців покликало засідання виконкому.
Нестабільна ціна на маршрут. Під стінами міськради знову бунтували перевізники. Цього разу – через засідання виконкому. Власники маршрутів та водії вимагали розглянути питання тарифів на засідання. Члени виконкому відмовились порушувати процедуру, перевізників охопили емоції.
 
Через непорозуміння з владою приватні перевізники навіть створили для членів виконкому «коридор ганьби», однак пройти по ньому ті так і не наважились. Натомість секретар міськради та уособлення всього приватного транспорту Хмельницького Олександр Мішин після довгої розмови дійшли до короткочасної згоди.
Отож: поки ціна у маршрутках становитиме таки три, у автобусах дві з половиною гривні. А у суботу перевізники і взагалі зроблять подарунок подолянам до Дня міста – возитимуть пасажирів безкоштовно.

Новина дня

Досудове розслідування над Неймаком продовжили до 2 грудня Слідство триває. Підозрюваного у автокатастрофі на Летичівщині залишили під вартою ще на два місяці.

Ексклюзив

Програма "На варті"
  Випуск від 24 вересня
25.09.2015 11:58
Play For Fun
  Їхня музика пронизує до кісточок і розповзається мурашками по тілу. То як чисте почуття, наповнює тебе всього аж до кінчиків пальців і гр...
24.09.2015 16:24
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
24.09.2015 12:18
Програма "Позиція"
  Децентралізація в Хмельницькому районі
24.09.2015 11:38