Стадіон «Поділля» знову на ремонті. На реконструкцію виділили майже 4 мільйони гривень

Четвер, 08 жовтня 2015, 16:19
Реконструкція, яка триває уже декілька років із великими перервами, знову поновилася. Схоже, що вирішення проблеми із головною спортивною спорудою все таки вийшло на фінішну пряму. Але коли «Поділля» знову повноцінно запрацює – невідомо.
Питання реконструкції спорткомплексу «Поділля» у Хмельницькому стоїть уже давно. І, схоже, справа нарешті зрушилася з місця. Ремонтні роботи, які розпочали ще в 2012 році, так і не завершили. Попри це стадіон продовжував приймати спортивні змагання різного рівня. Навіть керівництво професійної футбольної ліги України закривало очі на недоопрацювання і дозволяло грати тут хмельницькому «Динамо» матчах другої ліги.
Допомогти вирішити проблему взявся міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Під час робочого візиту до Хмельницького він відвідав «Поділля» і був неприємно вражений. Міністр пообіцяв посприяти виділенню необхідних коштів із фонду регіонального розвитку. Замість обіцяних ним двох місяців, фінанси надійшли лише через вісім.
- З фонду регіонального розвитку виділили 3,5 мільйони гривень. Ще 400 тисяч надійшло з міського бюджету, - розповів «ВСІМ» начальник управління молоді та спорту Хмельницької міськради Валерій Вешко. – Надіємось, що до кінця року нам вдасться хоча б постелити асфальт. Усі інші роботи продовжимо у 2016.
Реконструкція «Поділля» створить певні незручності для спортсменів. Протягом її проведення стадіон не зможе приймати змагання. Під питанням і матч чемпіонату Європи з регбі-15. 17 жовтня у Хмельницькому заплановано проведення зустрічі між збірними України та Польщі.
- Я попереджав регбістів про це. Та вони, схоже, мене не почули. Як воно буде - не знаю, - заявив Валерій Вешко.
ВСІМ

Новина дня

Що ближче до виборів - то більше проблем Часу до виборів все менше, а проблем - все більше. За два тижні до голосування у Хмельницькому вирішили поговорити про формування списку виборців та недоліки нового законодавства.

Ексклюзив

Храмові свята і день села відзначили громади Хмельницького і Волочиського районів
13.10.2015 11:56
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
13.10.2015 10:55
Програма "Персоналії" - Андрій Петринюк
  
13.10.2015 10:09
Турнір з міні-футболу - Спецрепортаж
  Три дні у Хмельницькому проходив турнір з міні-футболу. Вісім команд з різних куточ...
12.10.2015 16:03