На Хмельниччині затримали останнього в’язня утікача

Четвер, 08 жовтня 2015, 17:08
Операцію по затриманню проводив один із спецпідрозділів управління МВС у Хмельницькій області.
Приблизно півгодини тому в Чемеровецькому районі хмельницькі правоохоронці затримали Романа Гадзіну, якого розшукували з 25 липня. «Поки що якихось деталей розповісти не можу, оскільки затримання відбулося майже щойно, - каже начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного управління МВС у Хмешльницькій області Інна Глега. – Знаю, що його затримали в одному з будинків на околиці невеличкого села, що на Чемеровеччині. Наразі проводять слідчі дії, шукають зброю тощо».
Нагадаємо, що в суботу 25 липня на Хмельниччині під час етапування з потягу на ходу втекли шестеро конвойованих. Під час втечі вони поранили двох конвоїрів та заволоділи двома пістолетами. За декілька днів правоохоронців затримали п’ятьох втікачів, а ось Романа Гадзіну - не вдалося.
30 липня Роман Гадзіна «засвітився» в Городоцькому районі. За версією досудового слідства, саме він обстріляв міліцейський блок-пост. Та упіймати віткача не вдалося. «Коло пошуків звузилося до Чемеровецького району, - продовжує Інна В’ячеславівна. - Правоохоронці проводили оперативно-розшукові заходи. І саме сьогодні у ході спецоперації, яку під керівництвом заступника начальника управління МВС у Хмельницькій області Василя Остпачука, один із спецпідрозділів нашого управління затримав Романа Гадзіну".
Є

Новина дня

Що ближче до виборів - то більше проблем Часу до виборів все менше, а проблем - все більше. За два тижні до голосування у Хмельницькому вирішили поговорити про формування списку виборців та недоліки нового законодавства.

Ексклюзив

Храмові свята і день села відзначили громади Хмельницького і Волочиського районів
13.10.2015 11:56
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
13.10.2015 10:55
Програма "Персоналії" - Андрій Петринюк
  
13.10.2015 10:09
Турнір з міні-футболу - Спецрепортаж
  Три дні у Хмельницькому проходив турнір з міні-футболу. Вісім команд з різних куточ...
12.10.2015 16:03