Поезія, кіно, музика: у Хмельницькому пройде фестиваль сучасного українського мистецтва

Четвер, 15 жовтня 2015, 17:05
У місті вдруге відбудеться фестиваль сучасного українського мистецтва Cow Art Fst від творчого об'єднання «Бодрая Корова». Хмельничани відкриють для себе нові імена, зможуть безпосередньо з митцями обговорити побачене і почуте і поринути в атмосферу мистецької феєрії разом з творчими та цікавими людьми.

Cow Art Fst – різножанровий фестиваль, що охоплює усі сфери сучасної української культури та має на меті сприяти розвитку культурного осередку міста і створити простір для інтелектуального та змістовного відпочинку.

Цьогорічна програма, що включає кілька напрямків, зосереджена на презентації сучасного українського андеграунду. Відвідувачі фестивалю матимуть можливість послухати вірші Лапірайт, познайомитись з творчістю Івана Семесюка та Вано Крюґер. Окрім цього, історіями своїх американських пригод поділиться Максим Заселян - герой блогу «Пригоди Бомжа в Штатах».

Протягом двох днів музичну частину представлятимуть: Людська Подоба, FTBT, BEEO, Internet Sushi, Курносая Дура, KARR і гості з Санкт-Петербурга - гурт «SHORTPARIS» .

Для шанувальників кінематографу команда «Сучасного Українського Кіно» влаштує перегляди стрічок та зустрічі з режисерами.

Фестиваль триватиме 23 і 24 жовтня. Місця проведення: Вина криму, кінотеатр Планета та Монотеатр КУТ.
ВСІМ
Loading...

Новина дня

А хто, хто в рукавичці живе, або Поліція не з народом Власники квартир у міліцейському домі влаштували бунт, бо вони вже не власники – їх квартири перепродали.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новини від 31 липня
  Кому нагорода – кому труна, посадовців змусили декларувати майно та великий футбо...
01.08.2016 12:44
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.08.2016 09:42
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00