Без суттєвих порушень, але з ексцесами

Неділя, 15 листопада 2015, 19:12
Другий тур виборчих перегонів у Хмельницькому пройшов спокійно. Принаймні на більшості виборчих дільниць жодних проблем у ході волевиявлення не виникало.
Чи не єдині, кому з чисельного списку не пощастило – дільниці, розташовані в приміщенні навчально-виховного комплексу № 2, що на Дубово. Там спочатку тинялися незрозумілі і підозрілі молодики, а потім голова однієї із трьох, розташованих у приміщенні школи дільниць, заявив, що йому хочуть зірвати вибори.
Підозрілих молодиків на території другої школи спершу запримітили одразу. Вони тинялись дільницями, але, чомусь, не голосували. Голова однієї із ДВК каже, особисто пропонувала нав’язливим візитерам здійснити волевиявлення, утім вони відмовилися.
Після нетривалої розмови із членами ДВК дільницю незвані гості таки залишили.
Покидати ж приміщення школи молодики не поспішали. Випроводити їх вдалося спостерігачам «Опори». Останні кажуть, звернулися до директора, той – до правоохоронців. Лишень ті підійшли – хлопці зникли. Утім, після знову з’явилися – уже не в приміщенні, а на території навчального закладу. Ось ці двоє юнаків – члени підозрілого гурту. Кажуть, не йдуть, бо хочуть проголосувати. Самим нудно – чекають на батьків.
На рідних хлопці чатують з дев’ятої ранку, кажуть у комісії. Час від часу юнаки пост здають, втім, повертаються. Станом на 12-ту вони і з місця не рушили. Утім, після спілкування з нами і слід їхній простив. Станіслава Кмиць переконана, усе, що не робиться – на краще, адже, присутність групи молодиків якось бентежила – і комісію, і виборців.
Поганого хлопці нічого не робили, каже голова комісії. Може й не хтіли, а може не встигли. Хоча насолити уже на іншій дільниці, але у тому ж таки НВК № 2 встигли інші люди. Принаймні в цьому переконує голова ДВК. Андрій Карнатовський каже, його провокували свободівці.
Чому саме свободівців звинувачує в протиправних діях, голова комісії пояснити, на жаль, не зміг. Єдине посвідчення, яке демонстрував звинувачений Андрієм Карнатовським чоловік – журналістське. Документу про партійну приналежність ніхто не бачив. Як і того чоловіка у лавах партії.
Loading...

Новина дня

У Деражні горіла закинута будівля У Деражні горіла закинута будівля. Вогонь спалахнув у колишньому приміщенні фізкультурно-спортивного товариства «Колос», що на вулиці Промисловій. Оббиту деревом будову гасили понад два десятки вогнеборців. За півгодини пожежу ліквідували. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск № 30
  
04.11.2016 16:05
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.11.2016 15:14
Тележурнал Відродження. Випуск № 29
  
03.11.2016 14:23
Досить. Ефір від 2 листопада
  Гості студії - громадські активісти Олексій Голеншин та Альона Береза. ...
03.11.2016 11:37