Протест проти режиму

Понеділок, 21 грудня 2015, 15:04
Активісти Хмельниччини долучилися до Всеукраїнської акції – «волю в’язням режиму».
Активісти Хмельниччини долучилися до Всеукраїнської акції – «Волю в’язням режиму!». Національно-визвольний рух "Правий сектор" та "Жіноча Січ" – організатори ходи в нашому місті. Марш пройшов 19-го грудня та мав за мету привернути увагу людей до проблеми ув’язнених патріотів.
Конгрес Українських Націоналістів, "Реєстрове козацтво" всеукраїнське об’єднання «Свобода» та Цивільний корпус "Азов" приєдналися до акції у Хмельницькому. Близько сотні націоналістів зібралися, аби пройти маршем до обласної та міської прокуратур. Держслужбовцям вони передали листи із закликом.
«Волю в’язням режиму!» - це протест проти системи. Активісти кажуть: вийшли на вулиці боротися за права «полонених» у війні між патріотами та нинішньою владою.
Чимало свободівців, хлопців з добровольчих батальйонів та активістів перебувають за гратами. Число ув’язнених добігає до чотирьохсот. Іван Мирний не раз був присутнім на судових засіданнях. До прикладу, Роман Мунчак – партизан із Закарпатського «Правого сектору» - причетний до перестрілки в Мукачеву, у липні цього року затриманий правоохоронцями. Спочатку йому інкримінували незаконне володіння зброєю, зараз же стаття - тероризм.
Своїми діями активісти мають за мету вплинути на високопосадовців та довести до перемоги Українську національну революцію.

Новина дня

«Плюс один». На Хмельниччині побільшає громадських організацій атовців До 24-х раніше створених в краї доєднається іще одна – загальнодержавна. Свій осередок на місці відкрила «Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій». Переконують, в область зайшли не для того, аби зашкодити колегам – їх мета – консолідація військових по всій країні.

Ексклюзив

Програма "Момент Істини"
  Запис прямого ефіру від 19 січня. Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Галина Мельник...
20.01.2016 10:03
Спортцентр
  Запис прямого ефіру від 18 січня 1. Огляд матчу Кубку України з футзалу АРПІ - Спортлідер+ 2. огляд інших матчів 1/8 фіналу 3. Но...
19.01.2016 11:50
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
19.01.2016 10:57
Програма "Момент Істини"
  Запис прямого ефіру від 15 січня
19.01.2016 10:09