Хмельничани отримають нові рахунки за опалення

Вівторок, 22 грудня 2015, 11:21
Тепер хмельничани сплачуватимуть за фактично спожиті послуги. Уряд змінив порядок нарахування плати за послуги з централізованого опалення у разі відсутності у квартирі засобів обліку теплової енергії.

Зміни передбачають нараховувати споживачам, у яких відсутні лічильники, щомісячну плату за опалення із врахуванням відхилення температури зовнішнього повітря та тривалості опалювального сезону від нормативних показників.  

Такий механізм, вважають у Кабміні, дозволить уникнути перерахувань розміру плати в кінці опалювального сезону, адже споживачі сплачуватимуть кожного місяця за фактично спожиті послуги.  

Якщо ж підприємство не забезпечить належного надання та якості послуг, у такому випадку окремо здійснюватиметься перерахунок плати за послуги з опалення.

Про це інформують у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

ВСІМ

Новина дня

Пожежа в Хмельницькому національному університеті Сьогодні вранці спалахнув другий корпус навчального закладу. На місце події оперативно вирушили рятувальники.

Ексклюзив

Програма "Досить"
  Запис прямого ефіру від 20 січня. Гості студії: Сергій Шепурев - заступник начальника управління транспорту та зв'язку ...
21.01.2016 12:24
Програма "Момент Істини"
  Запис прямого ефіру від 19 січня. Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Галина Мельник...
20.01.2016 10:03
Спортцентр
  Запис прямого ефіру від 18 січня 1. Огляд матчу Кубку України з футзалу АРПІ - Спортлідер+ 2. огляд інших матчів 1/8 фіналу 3. Но...
19.01.2016 11:50
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
19.01.2016 10:57