У Шепетівці «відвоювали» тепломережу міста

П'ятниця, 22 січня 2016, 13:32
Міська влада Шепетівки виграла судові позови проти ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», яке обслуговувало теплові мережі міста.
Як повідомляє сайт Шепетівської міської ради, у 2011 році КП «Шепетівське підприємство теплових мереж» міська влада передала в концесію для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». Упродовж 12 років компанія забов'язувалась належним чином обслуговувати теплові мережі міста. Але невиконання умов концесійного договору стало причиною судових позовів. Так у жовтні 2015 суд першої інстанції задовольнив позов міськради щодо розірвання угоди з «Енергоінвестом», але рішення було оскаржене у Рівненському апеляційному господарському суді. 18 січня у Рівному цю апеляційну скаргу розглянули і знову ж таки задовільнили позов Шепетівської міської ради — концесійний договір укладений між Шепетівською міською радою та ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» розірвати. Міська влада обіцяє перевезти усіх працівників підприємства на роботу в комунальне підприємство, яке буде працювати на базі тепломережі. Майно передадуть назад у власність Шепетівської громади.
Газета "Є"

Новина дня

У Хмельницькому електрозаправок більше, як електроавтомобілів Електрокарам зелене світло. На головному майдані Хмельницького встановили дві електрозаправки.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 27 червня
  Парковка в школі, зарплати подолян в тіні та шоста рейс-паті у Хмельницькому. Те,...
27.06.2016 15:58
Момент Істини
  Гість студії - Юлія Ковальчук - заступник начальника головного управління ПФУ у Хмельницькій області...
24.06.2016 09:56
Авторська програма Ганни Лернатович “В полі зору”
  Епопея Кам'янець-Подільського РайСТ....
23.06.2016 13:29
Досить. Запис прямого ефіру від 22 червня
   Гість студії - Леонід Проский - голова ГО "Хмельницька міська спілка ветеран...
23.06.2016 11:42