Хмельничани протестують проти політики Уряду

Вівторок, 16 лютого 2016, 18:15
В Хмельницькому відбувся мітинг проти політики уряду. Люди вимагають відставки Кабінету Міністрів і зокрема Арсенія Яценюка з посади Прем'єра.
Уряд звітує, а народ бунтує. Сьогодні Верховна Рада України заслухала звіт роботи Кабінету Міністрів України за 2015 рік. А чи не в кожному обласному центрі проходять акції протесту з вимогою відставки Прем'єр Міністра та його соратників. Протестувальники не погоджуються із таким зубожінням, в яке втягнула людей робота Уряду.
Саме з таким гаслом хмельничани вийшли на акцію протесту. Люди вимагають одного: припинити знущання над українським народом політикою уряду.
Окрім свободівців, протестують і активісти політичної партії «5.10». Кажуть, з тих обіцянок, які давав Прем'єр Міністр, здійснилася одна: «українцям потрібно затягнути свої пояси». Чогось більшого уряд не спромігся зробити.
Прийшла висловити свою недовіру до політики КабМіну і Галина Андріївна. Жінка переконує, так жити далі не можна, пенсії та державні виплати залишились на попередньому рівні, натомість ціни та комунальні послуги з кожним місяцем зростають.
Такі акції цього дня відбулися по всій країні. Мітингували люди ще до засідання Верховної Ради. Дехто з активістів припускав, що до відставки уряду може і не дійти.

Новина дня

Пеньки замість колись пишних вільхових дерев У Червоній Зірці, це поблизу Хмельницького, місцеві підприємці знищили більше 5-ти гектарів лісу. Ба більше, залишили суцільні обрубки майже у зріст людини, заразом купу сміття. Селяни обурені і запевняють – вільхи рубали незаконно. Нині вони звернулися до екологів та полісменів.

Ексклюзив

Програма "МузДрайв"
  Луцький рок-гурт "Санмай"
04.03.2016 15:02
Програма "Про здоров'я". Запис прямого ефіру від 3 березня
  Гість студії - Леонід Коцюба - головний лікар Ц...
04.03.2016 10:14
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
03.03.2016 10:49
Програма Досить. Запис прямого ефіру від 2 березня.
   Тема ефіру - браконьєрство
03.03.2016 09:58