Двадцятирічне будівництво завершилося

П'ятниця, 19 лютого 2016, 14:46
В Дунаївцях відкрили новий корпус дитячої районної лікарні.
Двадцятирічна будівельна епопея з відкриття Дунаєвецької дитячої районної лікарні закінчилася. За цей період робота і зупинялася, і знову відновлювалися. Тепер маленькі жителі району зможуть лікуватися та проходити діагностику без перебільшення в сучасній європейській лікарні.
Три поверхи сучасних лікувальних палат із комфортними умовами перебування. Дунаєвецький лікувальний довгобуд нарешті здали в експлуатацію. Тут розміститься педіатричне та терапевтичне відділення. Відкриття нового закладу стало справжню святковою подією, адже, як переконує головний лікар, лікарня стане медичною візитівкою міста. Працювати тут будуть за декількома напрямками.
 
Загалом лікувальний заклад розрахований на шістдесят ліжок. В палатах все обладнано за останнім словом техніки. Для малечі є і декілька ігрових кімнат.
Для завершення довготривалого будівництва було витрачено понад двадцять мільйонів гривень. Більшу частину коштів надали із державного бюджету.
Дунаєвецькі лікарі завжди славилися своїм відношенням до роботи. В тутешній пологовий будинок приїздять звідусіль, обласні чиновники кажуть - і цей заклад має стати кращим в області.

Новина дня

Упіймав «на гарячому» У центрі Хмельницького затримано 32-річного іноземця, який обкрадав автомобілі. За допомогою спеціального сканера зловмисник відключав сигналізацію і забирав з машин цінні речі. На разі крадій перебуває у слідчому ізоляторі тимчасового утримання.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 28 березня
  Гість студії - головний тренер ВК "Новатор" Роман Ковальчук...
29.03.2016 11:43
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
29.03.2016 10:50
Анонс програми "Під прицілом"
  Дунаєвецький район
29.03.2016 09:52
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 25 березня
  Гість студії - Людмила Степанюк - лікар-невролог Хмельницької обл...
28.03.2016 13:25