Півтисячі хмельничан вулицями пронесли портрети загиблих Героїв Небесної сотні

Понеділок, 22 лютого 2016, 13:37
Сьогодні близько 500 хмельничан вийшли вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні. Хода старутвала від Ангела Скорботи і пройшалася вулицями Проскурівською, Кам’янецькою та Гагаріна.

На початку колони йшов Дмитро Бакалець – хмельницький сотник, який тримав обгорівштй прапор, під яким збирались хмельничани на Майдані в Києві.

хода2

 

хода

 

хода3

Біля стели Героям Небесної сотні, що на центральній площі обласного центру, учасники ходи вшанували пам’ять загиблих майданівців, поклавши лампадки, корзини та квіти.

Довідка НГП. Відповідно до Указу Президента від 21 листопада 2014 року, десятьом загиблим-учасникам Революції гідності з Хмельницької області (Сергій Бондарчук, Микола Дзявульський, Олександр Клітинський, Анатолій Корнєєв, Артем Мазур, Дмитро Пагор, Олександр Подригун, Людмила Шеремет, Віталій Васільцов, Володимир Чаплінський) присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” (посмертно).

НГП

Новина дня

Пеньки замість колись пишних вільхових дерев У Червоній Зірці, це поблизу Хмельницького, місцеві підприємці знищили більше 5-ти гектарів лісу. Ба більше, залишили суцільні обрубки майже у зріст людини, заразом купу сміття. Селяни обурені і запевняють – вільхи рубали незаконно. Нині вони звернулися до екологів та полісменів.

Ексклюзив

Програма "МузДрайв"
  Луцький рок-гурт "Санмай"
04.03.2016 15:02
Програма "Про здоров'я". Запис прямого ефіру від 3 березня
  Гість студії - Леонід Коцюба - головний лікар Ц...
04.03.2016 10:14
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +....
03.03.2016 10:49
Програма Досить. Запис прямого ефіру від 2 березня.
   Тема ефіру - браконьєрство
03.03.2016 09:58