«Вар’яти» їдуть на Хмельниччину з новою програмою

П'ятниця, 26 лютого 2016, 13:52
У березні Сергій Притула та «Вар’яти-шоу» виступатимуть у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Старокостянтинові, Полонному та у Нетішині. Обіцяють нову програму, дотепні жарти та гарний настрій.
«Вар'яти» – артисти, які не дають публіці сумувати. Це шестеро відомих гумористів, серед них: “Тернопільський сірий” (Сергій Притула), “Жошка” (Володимир Жогло), “Владзьо” (Володимир Ковцун), Юра Бадзян, Віталік Тильний та “Тята” (Остап Ярка).
Вони майже не жартують на політичні теми. В номерах немає матів та жартів «нижче пояса». Тому на концерт «Вар’яти-шоу» можна йти усією сім’єю.
«Івент-агенція «Мегаподія» продовжує співпрацю з «Вар’ятами» після аншлагових концертів у Володимирі-Волинському та Ковелі, - розповідає керівник агенції, організатор туру Роман Яворський. Повні зали у Івано-Франківську та Чернівцях останніми днями, вкрай насичений графік концертів та зйомок – підтвердження того, що «Вар’яти» розвиваються та здобувають шалену популярність у публіки».
Попри насичене концертне життя, «Вар’яти» та Сергій Притула не забувають і про волонтерство. Постійно забезпечують українських вояків в зоні АТО транспортом, оптикою, захисним спорядженням, ліками та іншими необхідними речами. Вони відвідують поранених, підтримують бойовий дух вояків добрим словом, хорошим гумором та гуртують біля себе небайдужих українців. От, приміром, у Старокостянтинові 27 учасників АТО зможуть відвідати концерт 17 березня безкоштовно, а частину концертних коштів «Вар’яти» обов’язково передадуть на волонтерські потреби.
Графік туру Хмельниччиною:
15.03 – Хмельницький, обласна філармонія, 19.00
16.03 – Кам’янець-Подільський, актова зала ПДАТУ, 19.00
17.03 – Старокостянтинів, Будинок офіцерів, 19.00
18.03 – Полонне, РБК, 19.00
19.03 – Нетішин, Палац культури,18.00
Loading...

Новина дня

В міській раді представили уточнення до бюджету Вільні лишки, перевиконання бюджету та перерозподіл коштів. В Хмельницькій міській раді на загал презентували уточнення до головного кошторису міста. Надходження розподілили на кілька категорій. Цього року в місті з’явиться і нова техніка, і надалі буде продовжуватися будівництво соціально значущих установ на кшталт шкіл та дитячих садків.

Ексклюзив

Програма “Свят коло”. Пісня – душа народу.
  
03.03.2017 10:51
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 2 березня
  Гості студії - Олександр Мішин - заступник голови асоціації пе...
03.03.2017 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
02.03.2017 10:57
Досить. Ефір від 1 березня
  Гість студії - Андрій Гаврилик - начальник відділу представництва інтересів громадянина та держави в су...
02.03.2017 09:55