Колишній головний правоохоронець Кам’янця – Володимир Калашнік очолив Хмельницький міський відділ поліції

Четвер, 03 березня 2016, 18:00
У Хмельницькому – новий очільник поліції. Крісло головного правоохоронця обласного центру посів колишній начальник Кам’янець-Подільського міського відділу.
Колишній очільник поліції Кам’янця очолив Хмельницький міський відділ. Відповідно до наказу керівництва з 1 березня Володимир Калашнік тимчасово виконує обов’язки головного правоохоронця обласного центру.
У Хмельницькому – новий очільник поліції. З 1 березня відповідно до наказу очільника обласного управління національної поліції Миколи Семенишина міський відділ очолив Володимир Калашнік. Колишній головний правоохоронець Кам’янця-Подільського наразі тимчасово виконує обов’язки. І лише починає знайомитись з колективом. Утім, уже думає над вдосконаленням роботи органів і над можливою ротацією кадрів.
Хмельницьких правоохоронців чекають зміни в роботі – якісно корисні для городян. Оперативність – поки – найголовніше, що хоче бачити від підлеглих новий очільник поліції.
Наразі новий очільник поліції посилено вивчає справи, відкриті в обласному центрі. Каже, розкриття в Хмельницькому дещо шкутильгає. В очолюваному ним Кам’янці відсоток був значно вищим.
Від нового колективу Володимир Калашнік також очікує роботи в посиленому режимі. І уже почав аналізувати діяльність підлеглих. Після цього, каже, не виключає кадрових ротацій.

Новина дня

Допомогти юному волонтеру Більше десяти «хімій», а далі - омріяна поїздка на схід з концертом.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович “Під прицілом”
  Теофіпольський район
25.03.2016 11:59
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 24 березня
Гості студії: Алла Собко - редактор інтернет-видання "Є"; Андр...
25.03.2016 11:03
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.03.2016 10:49
Досить. Запис прямого ефіру від 23 березня
  Гість студії - Віталій Худецький - депутат Хмельницької міської ради....
24.03.2016 09:55