На Хмельниччині чоловік викрав автомобіль учасника АТО і потрапив в аварію

П'ятниця, 25 березня 2016, 10:08
Після відпочинку з друзями водій не впорався з керуванням і в’їхав у паркан одного з господарств.

Скориставшись тривалою відсутністю молодшого брата, 36-річний чоловік розшукав ключі від його автомобіля «Volkswagen Passat B3» і поїхав кататися. Після відпочинку з друзями водій не впорався з керуванням і в’їхав у паркан одного з господарств.

“Свідки, які знали, кому належить автомобіль, одразу зателефонували потерпілому, який зараз перебуває на військовій службі у зоні АТО. Як виявилось, підозрюваний не має постійної роботи та зловживає спиртним", - повідомили в поліції.

Згідно частини першої статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України йому загрожує покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Жнива – гаряча пора. У Сутківцях тітушки відбирають землю у фермерів Жнива – гаряча пора. Особливо спекотною вона стала у селі Сутківці, Ярмоленецького району. Там тітушки та псевдосамооборонівці намагаються відібрати землі у одного з агропідприємств. Самі ж пайовики змінювати орендаря не хочуть, кажуть все це спеціально сплановано конкурентами, під керівництвом олігарха з Хмельниччини.

Ексклюзив

Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56
Підсумковий випуск новини від 31 липня
  Кому нагорода – кому труна, посадовців змусили декларувати майно та великий футбо...
01.08.2016 12:44
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.08.2016 09:42
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25