Російські банки під пікетом «Правого сектору»

П'ятниця, 01 квітня 2016, 14:40
Хмельницький «Правий сектор» вийшов із пікетом проти російського банку ВТБ.
Проти всього російського. В Хмельницькому активісти «Правого сектору» вийшли з плакатами та гаслами проти фінансових установ окупанта. Учасники акції вимагали припинити співпрацю з установами або ж створити несприятливі умови для їхньої діяльності на території України.
Бойкот всього російського. Хмельницькі активісти «Правого сектору» вийшли на акцію протесту проти діяльності окупаційних банків. Цей протест носив в першу чергу інформаційний характер- переконують самі активісти. Окрім гасел «не купуй російське»,«російське вбиває», правосекторівці привертали увагу громадськості роздачою листівок.
 
Хвиля обурення, а подекуди й нищення російських банків та установ проходять по всій країні. У Хмельницькому акція також не перша. Більше року тому активісти облили червоною фарбою Сбербанк Росії.
Разом із Правим Сектором мітингували й представники громадської організації «Жіноча січ». Кажуть, жінки також не мають стояти осторонь окупаційних збагачень на території України.
Цей протест - останній, але яка установа та організація буде наступною правосекторівці не розголошують.
Loading...

Новина дня

Футбол у куряві або як у Хмельницькому обладнують нові спортивні майданчики На гарячу телефонну лінію нашого телеканалу звернулися хмельничани, котрі шоковані ремонтом свого дворового майданчику. По собі будівельники залишили бетонні плити у дворі, а спортмайданчик засипали мучкою.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск 14
  
09.09.2016 15:03
Програма “Зелена варта”
  ДП “Ярмолинецьке лісове господарство”. (Вишнівчицьке лісництво)...
09.09.2016 11:37
Досить. Запис прямого ефіру від 7 вересня
  Гість студії - Володимир Прядун - адвокат, голова Кваліфікаційно-дисциплінар...
08.09.2016 10:44
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 6 вересня
   Гості студії - Володимир Кальніченко - заступник голови Хмельн...
07.09.2016 11:32